Κυκλοφόρησε το νέο κομμάτι των  Goin’ Through με τίτλο «Μπαμπά»!


Οι fans το αγάπησαν από την πρώτη στιγμή, φτάνοντας σε λιγότερο από 48 ώρες τις 30 χιλιάδες προβολές στο Youtube. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξη του σε γνωστό site δήλωσε:

…η ιδέα γεννήθηκε πολύ φυσιολογικά μέσα από το νέο ρόλο που μου χάρισε η πατρότητα και διαμορφώθηκε πολύ γρήγορα παίρνοντας σάρκα και οστά με στίχους και λόγια που έγραψα πάνω σε μια πολύ όμορφη και τρυφερή μουσική που έφτιαξε ο Μιχάλης Παπαθανασίου…

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του project, επανασυστήνονται στο ευρύ κοινό δύο μέλη από το νέο FAMILY The Label: Destro και Obi Omah. Στο video clip ο πρωταγωνιστής NiVO, βυθίζεται μέσα στις σκέψεις του, ξαπλωμένος στον καναπέ ενός σκοτεινού αλλά πολύ ιδιαίτερου δωματίου, γεμάτο από προσωπικά αντικείμενα, memorabilia, φωτογραφίες, βιβλία και άλλα.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Χρήστος Νεμποτάκης (Nebo Vision), ο οποίος καταγράφει με αργό κινηματογραφικό τρόπο όλα αυτά τα συναισθήματα ενώ ο πρωταγωνιστής πλέον περιφέρεται στο χώρο ψάχνοντας στα συρτάρια του δωματίου ξεφυλλίζοντας βιβλία και φωτογραφικά albums, αποκαλύπτοντας τα μυστικά του.

Στο artwork του εξωφύλλου απεικονίζονται οι πατέρες του ΝiVO και του Μιχάλη Παπαθανασίου.To Art Direction έχει επιμεληθεί η Μαρίλυ Μαμμή, η οποία είναι η label manager του FAMILY The Label.

Πρόκειται για μία ιστορία που συγκινεί και αγγίζει, αφιερωμένη σε όλους τους άνδρες που τιμούν τον τίτλο του «Μπαμπά»…

Πηγή : tralala.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!