Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα. Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι


Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την τροχαία αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία: Λ. Κηφισού (από ΚΤΕΛ έως Φιλαδέλφεια -άνοδος), Λ. Κηφισού (από Αττική οδό έως ΚΤΕΛ – κάθοδος), Αλεξάνδρας (άνοδος), Μεσογείων (από Κατεχάκη προς Αθήνα), Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), Λ. Κηφισίας (άνοδος) από Κατεχάκη έως Φιλοθέη, Λ. Κηφισίας (κάθοδος), Βασ. Κωνσταντίνου (άνοδος), Καλλιρρόης (άνοδος), Λ. Συγγρού (άνοδος) από Άγιο Σώστη, Βασ. Αμαλίας, Λ. Ηλιουπόλεως, Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τη Λεωφόρο Μαραθώνος έως τη Λεωφόρο Κηφισίας .
Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Αττική Οδό και ειδικότερα στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Τα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς, ενώ σε ισχύ είναι τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την μετακίνηση του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από Ανθούσα έως Κηφισίας.

Ο Γερμανός πρόεδρος, που βρίσκεται για δεύτερη μέρα στη χώρα μας, πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα τη Μεσσηνία.

Επίσης, καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από το ύψος της Εθνικής έως τον κόμβο Ηρακλείου, καθώς και στην Περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από την Αγία Παρασκευή έως την Κηφισίας

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!