Κρίση στο σεξ; | 5 χρυσοί κανόνες που πρέπει να εφαρμόσεις τώρα


Είναι λογικό όσο ο καιρός σε μία σχέση περνάει, τα συναισθήματα να είναι πιο δυνατά και η συχνότητα του σεξ μικρότερη. Αυτό είναι άκρως φυσιολογικό. Το κακό φίλη μου, είναι όταν το σεξ είναι ανύπαρκτο, και δυστυχώς, όποτε συμβαίνει, είναι σαν καταναγκαστικό έργο. Όχι, δεν πρέπει να χωρίσεις, και όχι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Το βασικό είναι να βρεις τρόπους για να φέρεις το πάθος και πάλι στο κρεβάτι σου. Εμείς σου έχουμε 5 χρυσούς κανόνες που καλό θα ήταν να εφαρμόσεις.

 

  • Μην κάνεις συγκρίσεις: Μη σε συγκρίνεις μάτια μου (όπως έλεγε κάποτε και η Καίτη η Γαρμπή). Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του συνήθειες και προτιμήσεις. Μπορεί λοιπόν η φίλη σου να κάνει πιο συχνά σεξ από σένα, αλλά πιθανότατα να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ή αν δε συζεί, να μένει σε μικρότερη απόσταση με το σύντροφό της, σε σχέση πάντα με σένα. Και τελοσπάντων, σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Και ποιος σου λέει εσένα, ότι το σεξ τους δε διαρκεί 5 λεπτά; Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ,

 

  • Επικεντρώσου στα θετικά: Όλοι οι άνθρωποι έχουν θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά (τι εννοείς εσύ είσαι τέλεια;). Το θέμα ωστόσο είναι να επικεντρωθείς στα θετικά τα οποία αυτομάτως θα ενισχύσουν τη λίμπιντό σου. Είναι λογικό ότι όταν σκέφτεσαι μόνο αυτά που σε εκνευρίζουν, πολύ δύσκολα μετά θα νιώσεις έλξη για το συγκεκριμένο άνθρωπο. Άσε λοιπόν στην άκρη τα ελαττώματα, τα οποία θα συζητήσεις αργότερα, και κράτα τα προτερήματα. Διαφορετικά, δε σε βλέπω να κάνεις σεξ σύντομα.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!