Κρήτη: Στη ΜΕΘ η 30χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της


Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου νοσηλεύεται από η 30χρονη που μαχαιρώθηκε άγρια από τον 35χρονο σύντροφό της, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Εργάνους στο Ηράκλειο της Κρήτης.  

Η γυναίκα, που δέχτηκε 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει.

Η κατάσταση της υγείας χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή, αλλά σταθερή.

Ο 35χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού, έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

 
Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο δράστης προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι, την οποία έσβησαν τελικά οι γονείς του που μένουν στο πάνω διαμέρισμα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!