Κρήτη: Θλίψη για την άτυχη Μαρίνα που κατακρεουργήθηκε από τον κουνιάδο της


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε σε βάρος του άντρα που σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές την πρώην κουνιάδα του στο Ηράκλειο Κρήτης. Τώρα δηλώνει μετανιωμένος, ενώ το πρωί τα τέσσερα παιδιά της άτυχης γυναίκας, κήδεψαν τη μάνα τους. 

Τους μεγάλωσε με στερήσεις. Με δυσκολίες πολλές… Ήταν το πρότυπο τους. Σήμερα όμως έμελλε τα τέσσερα αδέρφια να πουν το στερνό αντίο στη μάνα τους. Στην Μαρίνα Τζωρμπατζάκη που κατακρεουργήθηκε από τον αδερφό του πρώην άντρα της. 

«Η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να στηρίξω τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου και να αντέξω σε όλο αυτό. Μας έχει διδάξει σε ότι κι αν γίνεται στη ζωή μας να είμαστε πολύ δυνατοί, να αντέχουμε τις δυσκολίες και να είμαστε ενωμένοι, με τα αδέρφια μου πάνω απ΄ όλα», λέει η κόρη της, Κωνσταντίνα. 

Μάνα – ηρωίδα.  Με 2 γάμους και 4 παιδιά. Με τον πρώτο της άντρα χώρισε γιατί εκείνος πέρασε όλη του τη ζωή στη φυλακή. Δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να παλεύει, να κοιτά μπροστά και να χαμογελά. Η μοίρα όμως της έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. 

«Θα αργήσω να το συνειδητοποιήσω, όταν θα αρχίσω να την ψάχνω. Η μητέρα μου ήταν πρότυπο για εμένα, διότι ήταν μια γυναίκα με πολύ δυνατό χαρακτήρα, δυναμική και θέλω να της μοιάσω», λέει η κόρη της.

«Όλα κυλούσαν μια χαρά», υποστηρίζει ο αδερφός του 60χρονου, πρώην σύζυγος του θύματος, μέχρι που έγινε το κακό.

«Καλά ήταν, αγαπημένοι, μια ζωή μαζί τους ζούσε αυτός. Εγώ ήμουνα μια ζωή φυλακή, δεν έχω ζήσει μαζί τους όσο αυτός. Σαν πατέρας τους  ήταν. Ε βέβαια αισθάνομαι τύψεις, αφού είναι αδερφός μου. Τι είχαν και έφτασε σε αυτό το σημείο, να τη σφάξει;», αναφέρει.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, απ΄ όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Συνελήφθη λίγες ώρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. Μέσα σε λυγμούς, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το έγκλημα, δεν ανέφερε τίποτα όμως για το κίνητρο. 

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν ξέρω γιατί το έκανα. Έχω ένα σκοτάδι. Τους αγαπούσα. Ήταν η οικογένεια μου. Με αυτούς περνούσα τις γιορτές και τη ζωή μου. Με φρόντιζαν και τους φρόντιζα». 

Τρία χρόνια η κόρη της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη φιλοξενούσε τον θείο της. Πληροφορίες θέλουν εκείνος να κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ με αποτέλεσμα να γίνεται βίαιος. Έτσι αποφάσισε να τον διώξει από το σπίτι το βράδυ της Τρίτης. Λένε πως για άγνωστο λόγο του κόψανε τη σύνταξη, γεγονός που τον έκανε να πέσει ψυχολογικά. 

«Απλά η μητέρα μου συμφώνησε σε όλο αυτό και θεώρησε ο θείος μου ότι η μητέρα μου ενεπλάκη στην απόφαση της αδερφής μου. Δεν είχαν ποτέ προβλήματα πέρα από τον τελευταίο μήνα που ο θείος αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα… Γλυκός, τρυφερός με τα ανίψια μου, με εμένα, με την αδερφή μου, με όλους…», λέει η κόρη της.

Σοκάρει το βίντεο της δολοφονίας 

Σοκάρει το βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία και δείχνει τον 60χρονο να μαχαιρώνει με μένος την άτυχη Μαρίνα, μέσα στο μαγαζί της στις 7 το πρωί. Αιμόφυρτη προσπαθούσε να του ξεφύγει ανεβαίνοντας μάλιστα επάνω στο ψυγείο της καφετέριας. Μάταια όμως. Ξεψύχησε λίγο αργότερα.

 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!