Κορονοϊός: Σε καραντίνα και οι "Άγριες Μέλισσες" – Χωρίς νέα επεισόδια


Ο κορονοϊός εκτός από την υγεία των πολιτών, χτύπησε και την τηλεόραση.

Μετά τα κρούσματα στη showbiz, με τη Φαίη Σκορδά και τη Χριστίνα Μπόμπα να ανακοινώνουν ότι βρέθηκαν θετικές, ο ιός αναγκάζει σειρές και εκπομπές να σταματήσουν τα γυρίσματά τους. Κά.τι που επηρεάζει και το αγαπημένο στο τηλεοπτικό κοινό σίριαλ “Άγριες Μέλισσες”, αφού μπαίνει και αυτό σε… καραντίνα.

Ο ΑΝΤ1 είχε δώσει στη δημοσιότητα τις περιλήψεις των νέων επεισοδίων της σειράς που θα έβγαιναν στον αέρα από βδομάδα. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού, η σειρά θα προβάλλεται με διπλό επεισόδιο από την αρχή στις 22.15.

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και την Τρίτη 17 Μαρτίου, οι προγραμματισμένες εκπομπές “Ενώπιος Ενωπίω” και “Special Report” θα μεταδοθούν κανονικά, ενώ δεν θα μεταδοθεί το “The 2night show” στις 18 και 19 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό του, αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του, ώστε να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα και ψυχραιμία στις νέες συνθήκες που όλοι καλούμαστε να διαχειριστούμε για πρώτη φορά.

Από αύριο, Δευτέρα, ο ANT1 προχωρά σε αλλαγές στην καθημερινή του ροή καθώς θεωρεί ύψιστη υποχρέωσή του να κινηθεί με πυξίδα την επιτακτική ανάγκη των πολιτών για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, αλλά και γιατί κύριο μέλημά του ήταν και είναι η προστασία, με οποιοδήποτε κόστος, της υγείας των εργαζομένων του.

Πιστεύοντας ότι τώρα είναι η στιγμή που η τηλεόραση οφείλει να χρησιμοποιήσει σωστά τη δύναμή της και να σταθεί με αυταπάρνηση κοντά στην Κοινωνία, ο ΑΝΤ1 δίνει πιο έντονο ενημερωτικό χαρακτήρα στο πρόγραμμά του, εντάσσοντας σε αυτό έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές και αυξάνοντας τη διάρκεια του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων. Επίσης, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών αναστέλλει, για όσο διάστημα χρειαστεί, την παραγωγή των ψυχαγωγικών του εκπομπών και σειρών.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!