
Κορονοϊός: Βρέφος τριών μηνών θετικό στον ιό – Όλα όσα δηλώνει η μητέρα του
Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε ένα βρέφος μόλις τριών μηνών το οποίο σύμφωνα με όσα περιέγραψε η μητέρα του, βρίσκεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.
Η μητέρα του βρέφους σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ανέφερε ότι περιμένει τα αποτελέσματα του δικού της τεστ για τον κορωνοϊό. «Δεν έχω την καλύτερη ψυχολογία. Δεν βοηθάει ο εγκλεισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στις δηλώσεις της, η μητέρα ανέφερε ότι η περίπτωση του βρέφους καταγράφεται ως ορφανό κρούσμα. Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρο στις 13 Δεκεμβρίου και μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου έμεινε εκεί για 49 ημέρες. Όταν επέστρεψαν σπίτι, το μωρό κόλλησε μια ίωση και νοσηλεύτηκε εκ νέου, ενώ κάποιες ημέρες μετά το ξεπέρασε. Το μωρό παρουσίασε και πάλι συμπτώματα ίωσης και μεταφέρθηκε στο Παίδων. Εκεί, έκανε το τεστ για κορωνοϊό και βγήκε θετικό.