Κλειώ Ρόμπερτς: Η 20χρονη κόρη της Ναταλίας Δραγούμη κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ


Η Κλειώ Ρόμπερτς έχει ξεκινήσει τις πρώτες της δουλειές ως μοντέλο! Η κόρη της ηθοποιού Ναταλίας Δραγούμη και του αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τα όνειρα της.

Η 20χρονη Κλειώ Ρόμπερτς μίλησε στη Real Life και στη Νίκη Κώτσου για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κλάδο της μόδας και της ομορφιάς, αποφεύγοντας ωστόσο να συστήνεται χρησιμοποιώντας τα ονόματα των γονιών της.

Η Κλειώ, δεν ασχολείται μόνο με το μόντελινγκ, καθώς σπουδάζει οικονομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Πήγα μια ωραία μέρα μόνη μου σε ένα πρακτορείο και τους είπα “γεια σας, θέλω να γίνω μοντέλο”, τους άρεσα και με δέχτηκαν» λέει Κλειώ στην Real Life.

Η Κλειώ Ρόμπερτς περιέγραψε την περίοδο, μέσα στην οποία αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί με τον μαγικό κόσμο του μόντελινγκ, λίγο πριν δώσει πανελλήνιες εξετάσεις.

«Πάντα μου άρεσαν η μόδα και τα ρούχα. Με θυμάμαι να πηγαίνω στην ντουλάπα της γιαγιάς μου να τις παίρνω τα ρούχα και να κάνω πασαρέλα. Όσο έδινα πανελλήνιες, επειδή ήτανε μέσα στην καραντίνα, έβλεπα συνέχεια βίντεο στο YouTube με πασαρέλες και ανυπομονούσα να έρθει το fashion week να το δω τότε άρχισα να φαντάζομαι τον εαυτό μου να περπατά στο catwalk», αναφέρει στις δηλώσεις της.

 

Κλειώ Ρόμπερτς: Ο λόγος που δεν «χρησιμοποιεί» τα ονόματα των γονιών της

«Πιστεύω πως ότι μπορώ να πετύχω, μπορώ να το πετύχω και μόνη μου. Δεν το θεωρώ σωστό κιόλας, να αναφέρω τα ονόματά τους. Δεν μου αρέσει να παίρνω την επιτυχία της μάνας μου και να την εκμεταλλεύομαι.

Στο εξωτερικό επίσης, όπου με ενδιαφέρει να πάω για το μόντελινγκ, δεν υπάρχει περίπτωση να αναφέρω το όνομα της μαμάς μου γιατί δεν θα ωφελήσει κάπου αφού δεν την γνωρίζουν. Επίσης αν το είχα χρησιμοποιήσει εδώ, θα μου φαινότανε πολύ δύσκολο να αποδείξω ότι αξίζω ωστόσο οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί», απαντά η 20χρονη Κλειώ.

6-11-2022: Ναταλία Δραγούμη – Κλειώ Ρόμπερτς στην “31η AXDW”. Επίδειξη Vassilis Zoulias

Σχετικά με τα ταξίδια της στο εξωτερικό και τον μεγάλο της στόχο, η εντυπωσιακή 20χρονη αναφέρει:

«Μου αρέσει να πηγαίνω ταξίδια, γνωρίζω πολλούς πολιτισμούς και κουλτούρες, συναναστρέφομαι με αρκετές εθνικότητες και γνώρισα πράγματα τα οποία δεν ήξερα ό,τι υπάρχουν. Συναντιέμαι με πολλές παραδόσεις θρησκείες συνηθίσεις κι αυτό είναι πολύ όμορφο.

Στόχος μου είναι το να πάω το Σεπτέμβριο στο Μιλάνο να μείνω τουλάχιστον ένα μήνα και από κει θα κριθούν πολλά για το μέλλον», είπε η Κλειώ Ρόμπερτς στην εφημερίδα Real Life της Real News. 

 

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!