Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή σχολίασε τη δήλωση που είχε κάνει η Έλενα Τσαβαλιά ότι μπερδεύουν τις δυο γυναίκες. Στη συνέχεια ρώτησε τους συνεργάτες της αν τους έχουν μπερδέψει με κάποιο διάσημο πρόσωπο με τις απαντήσεις τους να την αιφνιδιάζουν.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της Ελένης από το κοντρόλ σε κάθε «σωσία» εμφάνιζαν και μια φωτογραφία για να γίνεται και ρεαλιστικά η σύγκριση.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέφερε ότι την μπερδεύουν με την Έφη Πίκουλα, στα νιάτα της. Η Εύη Φραγκάκη είπε πως της λένε ότι μοιάζει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και έκανε την ίδια πόζα της φωτογραφίας ώστε να τους πείσει. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης εξήγησε πως όχι μόνο τον μπερδεύουν με τον αρχιτέκτονα, Γιώργο Λαμπαθάκη αλλά του ζητούν και τη γνώμη του για ανακαινίσεις.

Τέλος, έφτασε η σειρά της Νάνσυς Παραδεισανού. Η νεαρή δημοσιογράφος άφησε άφωνους τους συνεργάτες της όταν τους είπε ότι την μπερδεύουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Εμένα με μπερδεύουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ήμουν στο σπίτι της Φλωρίντας προχθές, πάει να πάρει το κορίτσι κάτι από το ψυγείο και έρχεται και μου λέει “αχ, τρόμαξα νόμιζα πως ήταν η Κωνσταντίνα στον καναπέ”», είπε η Νάνσυ με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά «γιατί είναι τρομακτική;».

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί