Κηδεία Κώστα Βουτσά: Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά. Καταρρακωμένη η Αλίκη Κατσαβού


Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια του Κώστα Βουτσά. Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, τα παιδιά του και η αδελφή του Νίτσα, αποχαιρετούν σήμερα τον αιώνιο έφηβο του κινηματογράφου.

Η Αλίκη Κατσαβού, συντετριμμένη, έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί στη μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο της Κώστα. Η ίδια έχει ζητήσει τη διακριτική παρουσία των δημοσιογράφων.

Ο πόνος για την σύζυγο του αγαπημένου μας ηθοποιού είναι μεγάλος. Η Αλίκη Κατσαβού συνόδεψε το φέρετρο στην Μητρόπολη, όπου θα τελεστεί η κηδεία.

Kαταρρακωμένη η Σάντρα Βουτσά έφτασε στην Μητρόπουλη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο της πατέρα. Ο Κώστας Βουτσάς, ο άνθρωπος που μα έκανε μόνο να γελάμε, σήμερα μας αφήνει με δάκρυα στα μάτια.

Περικυκλωμένη από κάμερες και δημοσιογράφους, η Σάντρα Βουτσά δήλωσε: “Είναι μια τεράστια απώλεια για μας στην οικογένεια. Είναι συγκινητικό που είναι και για όλη την Ελλάδα, από αυτό που έχουμε δει αυτές τις μέρες και από τα μηνύματα που παίρνουμε. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μας και αυτό για μας είναι μία παρηγοριά”.

Για την πρόσφατη απώλεια και της μητέρας της Έρρικας Μπρόγιερ, η Σάντρα Βουτσά είπε: “Υπάρχουν λόγια να πεις γι’ αυτό; Είναι μία πραγματικότητα που δυστυχώς είναι μέσα στη ζωή”.

Έκλαιγε με λυγμούς φτάνοντας στην εκκλησία. Ήταν πολύ καλός της φίλος επί σειρά ετών.

Συγκλονισμένη έφτασε η Έλενα Τσαβαλιά στην Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του Κώστα Βουτσά. Η ηθοποιός έκλαιγε με λυγμούς μιλώντας για τον αγαπημένο της φίλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και για πρώτη φόρα γέμισε με δάκρυα τα μάτια όλων.

“Τι να σας πω; Ήταν πολύ αγαπημένος μου, πάρα πολύ! Πάρα πολύ! Δουλέψαμε πολύ μαζί, γελάσαμε πολύ μαζί, δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ, γιατί για να ξεχάσω αποκλείεται! Τίποτα δεν θα ξεχάσω από αυτόν!”, είπε κλαίγοντας η Έλενα Τσαβαλιά.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!