Κεφάλαιο sexting | 5 tips που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις


Kακά τα ψέματα, το sexting έχει πια λάβει πολύ σημαντικές διαστάσεις στην καθημερινότητά μας, μιας και η αλήθεια είναι ότι οι ρυθμοί της ζωής, δεν μας επιτρέπουν να βλέπουμε το έτερον ήμισυ όσο θα θέλαμε. Οπότε, με συνοπτικές διαδικασίες, το κινητό και το τσατ γίνεται ο απόλυτος παρτενέρ, κρατώντας τη φλόγα αναμμένη όσο είσαι μακριά του. Τι πραγματικά όμως θα ήθελε ένας άντρας να του στείλεις; Εμείς λοιπόν τους ρωτήσαμε, και ιδού οι 5 πιο δημοφιλείς απαντήσεις.

Πρώτο και βασικό: Μοιράσου μία φαντασίωση, αναλόγως φυσικά με τα επίπεδα… kinky-σμού του. Όσο πιο σέξι και καυτός είναι, τόσο πιο καυτό θα πρέπει να είναι το σενάριό σου. Φυσικά, κλείνεις με την υπόσχεση ότι όλα αυτά θα του τα κάνεις και από κοντά! Αλλιώς δε θα είχε νόημα… κουτή.

Αιφνιδίασέ τον: Ξέρεις ότι είναι στη δουλειά του και πνίγεται; Στείλε του για παράδειγμα ότι ανυπομονείς για τη βραδινή σας συνάντηση, ή ακόμα καλύτερα το νέο σετ εσωρούχων που μόλις αγόρασες ειδικά για εκείνον-σε περίπτωση που δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά μπορείς να του επιτρέψεις να σου τα σκίσει κιόλας-. Γενικά, κάντον να ανυπομονεί για τη συνάντησή σας… λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!