Κατερίνα Στικούδη “GRANDE”. Νέο Album – Έρχεται την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου


Κατερίνα Στικούδη GRANDE”. Νέο Album – Έρχεται την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

 Κάνε τώρα presave το album στο Spotify: https://presave.umusic.com/grande

Η Κατερίνα Στικούδη, η πιο εκρηκτική περσόνα της pop στην Ελλάδα, επιστρέφει με το 5ο ολοκληρωμένο album της και είναι… GRANDE”.

Μετά από περίπου 2 χρόνια προετοιμασίας και πολλά επιτυχημένα singles, η ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της Κατερίνας Στικούδη κυκλοφορεί και επίσημα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου από τη Minos EMI, a Universal Music Company και περιλαμβάνει στο σύνολο 14 τραγούδια, ανάμεσά τους το ομότιτλο «GRANDE» –η μεγάλη επιτυχία με τους KINGS και τον KG-, τα singles «Διαφέρω», «Rio», «Εκδίκηση», «Το Ξέραμε Κι Οι Δυό», «No Habla Espanol» καθώς και το γιορτινό «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ».

Από το album δε θα μπορούσε να λείψει η hot συνεργασία της με την Ελευθερία Ελευθερίου «Οι Ιστορίες Μας» σε νέο ολοκαίνουργιο remix, το πρόσφατο 80s single «Της Καρδιάς Το Κλειδί» που ξεχωρίζει στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay καθώς και 5 ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Δείτε το βίντεο κλιπ «Της Καρδιάς Το Κλειδί» στο YouTube:

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ.

Η ασταμάτητη Κατερίνα Στικούδη έχει ήδη έτοιμα τα βίντεο κλιπ των επερχόμενων single της, ένα από τα οποία θα απολαύσουμε ανήμερα της κυκλοφορίας του album στις 15/10.

Stay Tuned!

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!