Πιο γλυκιά, ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη. Την ηθοποιό συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Περιμένοντας τη νονά» και μίλησαν για το ρόλο της στην ταινία αλλά και για τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της, της μητέρας.

Η Κατερίνα η οποία διανύει τον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, εξήγησε πως δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες, πως έχει πάρει πολλά κιλά αλλά ξέρει να ντύνεται γι’ αυτό και τα… κρύβει και ότι δεν έχει περίεργες διατροφικές συνήθειες εκτός από τις ελιές που τρώει συνεχώς. Το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένει είναι αγόρι και όπως ανέφερε και εκείνη περιτριγυρίζεται μόνο από αρσενικά, σύζυγος, δυο γιοι και ο σκύλος τους!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε και για την τρυφερή σχέση που έχει αποκτήσει ο πρώτος της γιος, ο Μάξιμος με το έμβρυο. Εικόνα που αποτυπώθηκε και στην πρόσφατη φωτογραφία που ανήρτησε η ίδια στο Instagram από την ώρα του υπερηχογραφήματος.

Η ηθοποιός μίλησε και για την ηλικία της τονίζοντας πως δεν την απασχολεί ιδιαίτερα. «Θα γίνω 40», είπε με αφορμή το ρόλο της ταινία που υποδύεται τη μητέρα της Demy.

Δείτε το βίντεο