Κατερίνα Δαλάκα – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι έντονοι πανηγυρισμοί στη νίκη του Σάκη Κατσούλη – Βίντεο


Με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 11/7 το «Survivor All Star». Ο τελικός κρίθηκε ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και στον Νίκο Μπάρτζη, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει, όπως πάντα, τον τελευταίο λόγο.

«Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του.

Οι απουσίες στον μεγάλο τελικό μπορεί να ήταν αρκετές, ωστόσο οι περισσότεροι απόντες φρόντισαν να το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. 

Μεταξύ αυτών, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες αποβλήθηκαν στην αρχή του παιχνιδιού, όταν ο Νίκος Μπάρτζης τις κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησαν κινητό.

Οι δυο πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης, υποστήριζαν φυσικά τον Σάκη Κατσούλη και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για τη νίκη του.

«Ναιιιιι» φώναξε δυνατά η Κατερίνα Δαλάκα τη στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή, δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά της σχολίασε: «Δεν πρόλαβα να βγάλω βίντεο, χτυπιόμουν στο σαλόνι. Σάκης Κατσούλης, ήθος, σεβασμός, αγωνιστικότητα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!