Κακοκαιρία Petar: Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα λόγω κατολίσθησης στην Κεφαλονιά


Έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται στο Ιόνιο τις τελευταίες ώρες, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία Petar. Στην Κεφαλονιά, έχουν εγκλωβιστεί οχήματα στις περιοχές Άνω Μεριά και Καριά, λόγω κατολίσθησης που έχει συμβεί από την έντονη βροχόπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν υπάρχει καταπλακωμένο αυτοκίνητο ούτε έχει αναφερθεί τραυματισμός. Στο σημείο σπεύδουν μηχανήματα έργου του δήμου, προκειμένου να ανοίξουν τον δρόμο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία φέρνει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σε περιοχές της δυτικής και της βόρειας Ελλάδας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Ήδη έχει σταλεί μήνυμα του 112 για την κακοκαιρία σε Ιόνιο, Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία. Στο sms που έφτασε στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών αναγράφεται: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες). Περιορίστε τις μετακινήσεις σας κατά την διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!