Κακοκαιρία Daniel: Νύχτα αγωνίας στην Φαρκαδόνα – Έκκληση του δημάρχου για άμεση εκκένωση


Συνεχίζει να πλήττει τη χώρα η κακοκαιρία Daniel με ισχυρές βροχοπτώσεις που προκαλούν πλημμύρες, οι οποίες παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμά τους . Πριν από λίγο, εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 σε κατοίκους της Φαρκαδόνας και της Λάρισας, με το οποίο ειδοποιούνται για έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή τους.

«Φαρκαδόνα. Λάρισα. Προειδοποιητικό μήνυμα για εκδήλωση έντονων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα του 112.

Παράλληλα σύμφωνα με το Farkadonapress, ο δήμαρχος της Φαρκαδόνας καλεί όλους τους κατοίκους να εκκενώσουν αμέσως . «Όλοι οι κάτοικοι Φαρκαδόνας να ανέβουν τώρα στο δημαρχείο επείγον. Ο δήμαρχος καλεί όλους τους κατοίκους Φαρκαδόνας να εκκενώσουν αμέσως» αναφέρει η ανάρτηση του Farkadonapress.

Σύμφωνα με το krinilive.gr, αυτήν την ώρα η στάθμη του νερού στην κοινότητα της Φαρκαδόνας έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο. Παρά τις προσπάθειες κατοίκων και μηχανημάτων οι μεγάλοι όγκοι δεν κατάφεραν να συγκρατηθούν με αποτέλεσμα να πνίγει το κάτω μέρος της κοινότητας.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!