Κάντο μόνη σου: γιατί και πώς!


“Κι όταν εργάζεσαι, ούτε φαντάζεσαι τι κάνω μόνη μου, μες στο σαλόνι μου”. Η Δέσποινα το τραγoύδησε πρώτη και συ το έπραξες πάραυτα. Η αυτοϊκανοποίηση δεν σου προσφέρει μόνο πολλαπλούς οργασμούς. Έχει αρκετά οφέλη που πρέπει να γνωρίζεις και να την εξασκείς μόνη ή και με παρέα. Αν δεν ξέρεις πως να την εκμεταλλευθείς, μάθε τώρα τα μικρά μυστικά του γυναικείου αυνανισμού.

Τα οφέλη της τακτικής αυτοϊκανοποίησης:

  1. Ο αυνανισμός αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να εξοικειωθείς με το σώμα και να γνωρίσεις τη σεξουαλικότητά σου. Επειδή δεν ζεις στα χρόνια που μεγάλωσε η γιαγιά σου, γιατί να περιμένεις από έναν άλλο να σου προσφέρει την ικανοποίηση. Έχεις την πιο τέλεια ευκαιρία να μάθεις τι σου αρέσει, τι σε φτιάχνει και τελικά να γίνεις καλύτερη ερωμένη.
  2. Κάνει καλό στην υγεία! Αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει έλλειψη ανδρών στο κρεβάτι σου, μην ανησυχείς. Ρίξτο στην προσωπική εξάσκηση και σβήσε τις ρυτίδες. Τελευταίες επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως οι συχνοί οργασμοί μπορούν να κρύψουν ακόμα και δέκα χρόνια από την εμφάνισή σου. Παράλληλα, οι ενδορφίνες που εκκρίνονται κατά τον οργασμό, διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προλαμβάνοντας τα κρυολογήματα, τις ρυτίδες ακόμα και τον καρκίνο.
  3. Ξέχνα το τζόκινγκ και το πιλάτες. Ο αυνανισμός αποτελεί θαυμάσια γυμναστικήαφού ο δρόμος προς τον οργασμό αξιοποιεί κάθε μυ του κορμιού σου. Η καρδιά εργάζεται σκληρά και καις περίπου 300 θερμίδες μέσα σε μία ώρα. Έπειτα, αποτελεί εξαιρετικό τρόπο άσκησης των πυελικών μυών που μπορεί να αποτρέψει την ακράτεια αργότερα.
  4. Αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο για να κάνεις σεξ. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι μήπως τρυπήσει το προφυλακτικό και μείνεις έγκυος, ή κολλήσεις από χλαμύδια μέχρι Αids. Επίσης δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως ο χτεσινοβραδινός εραστής δεν τηλεφωνήσει το επόμενο πρωινό. Εξαίρεση αποτελεί ο αυνανισμός με τη χρήση βοηθημάτων που συνδέονται με το ρεύμα, όπως ο ηλεκτρικός δονητής. Εκεί κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την αποφυγή βραχυκυκλώματος. Στην ανάγκη, βάλε ρελέ.
  5. Τέλος, ξέχνα τα βραδινά σουρταφέρτα στο ψυγείο, για να ξεγελάσεις την αϋπνία. Περιποιήσου τον εαυτό σου όπως εσύ ξέρεις, και κοιμήσου σαν πουλάκι.

Πηγή: womenonly.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!