Κάνε ότι κοιμάσαι: Το αιματοβαμμένο τέλος. Ποιοι πρωταγωνιστές συνεχίζουν την 2η σεζόν;


Με κομμένη την ανάσα οι τηλεθεατές περιμένουν το μεγάλο φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι, που, όπως έχει γίνει γνωστό, θα… βαφτεί με αίμα.

Η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ έχει πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν, ωστόσο θα έχει σαρωτικές αλλαγές στο καστ, καθώς, πολλοί εκ των πρωταγωνιστών, στο τελευταίο επεισόδιο πρόκειται να σκοτωθούν.

Όπως φαίνεται, για τη δεύτερη σεζόν του Κάνε ότι κοιμάσαι, σταθερός στον ρόλο του βρίσκεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ συνεχίζουν επίσης η Νικολέττα Κοτσαηλίδου, ο Δημήτρης Καπετανάκος, ο Βασίλης Ευταξόπουλος, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο Γιώργος Δεπάστας και οι νεαρές πρωταγωνίστριες της σειράς, Βίκυ Μαϊδάνογλου και Γεωργία Μεσσαρίτη.

Όπως είναι προφανές, στη σειρά θα προστεθούν και νέοι πρωταγωνιστές, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν και ορισμένοι ακόμα ήρωες από την πρώτη σεζόν, κυρίως ανάμεσα στους τηλεοπτικούς μαθητές του Σπύρου Παπαδόπουλου. Σχετικά με την πλοκή της σειράς, πάντως ο δεύτερος κύκλος του “Κάνε ότι κοιμάσαι” δεν αποτελεί απόλυτη συνέχεια της καθημερινότητας των ηρώων, αλλά μοιάζει περισσότερο με μία νέα ολοκληρωμένη ιστορία στη ζωή ορισμένων εκ των τηλεοπτικών χαρακτήρων που γνωρίσαμε φέτος.

Ποια θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια στο Κάνε ότι Κοιμάσαι;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αγαπημένη ηθοποιός Τζένη Θεωνά φαίνεται ότι έχει πει το “ναι” και έτσι μετά το τέλος της σειράς “Τα καλύτερα μας χρόνια” θα την δούμε και πάλι στην ΕΡΤ, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”, αφού η Εμιλυ Κόλιανδρη φαίνεται να αποχωρεί στον δεύτερο κύκλο.

Επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στον δεύτερο κύκλο πρόκειται να μετατεθεί σε ιδιωτικό

Κάνε ότι κοιμάσαι – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού “Τηλεθεατής”, το τέλος στο “Κάνε ότι κοιμάσαι” πρόκειται να βαφτεί με αίμα από έναν παρανοϊκό εκτελεστή.

Οι μαθητές του Νικόλα (Σπύρος Παπαδόπουλος) ετοιμάζονται για την παράσταση που θα παρουσιάσουν, με τη Νάσια και τη Ζωή να πηγαίνουν στη γενική πρόβα για να δουν και να ενθαρρύνουν τους φίλους τους. Ο Πέτρος υπόσχεται στη Σοφία ότι θα πάει μετά την υπηρεσία του για συμπαράσταση και παίρνει μαζί του την Άννα.

Στο μεταξύ, η Βικτωρία αποφασίζει να καταθέσει εναντίον του Λημνιού για να σταματήσει πλέον να την απειλεί και να την εκβιάζει. Ο Νικόλας στηρίζει την απόφασή της και της υπόσχεται ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, ένας ένοπλος εισβάλλει στο θέατρο και παγιδεύει παιδιά και ενήλικες. Ο Νικόλας προσπαθεί να σώσει όσα περισσότερα παιδιά και συναδέλφους μπορεί από το μακελειό. Δυστυχώς, όμως, κάποιοι καθηγητές και μαθητές πέφτουν νεκροί. Παράλληλα, η Νάσια και ο Στάθης προσπαθούν να κρυφτούν αλλά δεν τα καταφέρνουν.

Ο Μάκης και η Στέλλα νομίζουν ότι έχουν σωθεί αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποφύγουν το κακό. Η Κατερίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον χαμό του Θοδωρή, ενώ η Άννα προσπαθεί να βοηθήσει τον Πέτρο που έχει χτυπηθεί άσχημα…

.thetoc

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!