Ιβάν Σβιτάιλο: «Ένιωθα καταραμένος που δεν είχα γνωρίσει το υγιές μοντέλο οικογένειας»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε ο Ιβάν Σβιτάιλο το μεσημέρι της Κυριακής 2/7.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση της μητέρας του να έρθει στη Αθήνα αλλά ενώ παραδέχτηκε πώς δεν πρόλαβε να πει στον πατέρα του όσα ήθελε και για πολλά χρόνια ένιωθε μετέωρος.

«Ήρθα στην Αθήνα το 1995. Μου έκανε εντύπωση που με φώναζαν Αλβανό ενώ ήμουν Ουκρανός. Όταν δεν ξέρεις τη γλώσσα και βρίσκεσαι σε μια χώρα που η κατάσταση ήταν μετέωρη. Έμεινα με τη μαμά μου στις εστίες στου Ζωγράφου γιατί ήταν φοιτήτρια. Μεγάλωνα σε μια φοιτητική εστία, δεν γνώριζα τη γλώσσα. Προερχόμαστε από ελληνικής καταγωγής οικογένεια από την πλευρά της μαμάς, ένιωθα ότι θέλω να ενταχθώ, να γνωρίσω τον πλούτο. Η μητέρα μου σαν ιστορικός ήταν αρκετά φιλέλληνας. Το έβλεπα σαν δικό μου, σαν ένα κομμάτι που έπρεπε να γνωρίσω», ανέφερε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Και συνέχισε: «Οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Με τον μπαμπά μου δεν είχα ουσιαστικά επαφές. Πέθανε ένα παιδί μέσα μου όταν έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς μου. Όταν δεν έχεις πει όσα θα ήθελες να πεις κιόλας, δεν πρόλαβα να γεμίσω τα κενά μου».

«Για μεγάλο διάστημα ένιωθα ότι είμαι καταραμένος που δεν είχα γνωρίσει το υγιές μοντέλο της οικογένειας. Τελικά ήταν αυτό που όταν δημιούργησα τη δική μου οικογένεια μου κάλυψε όλα τα κενά. Ό,τι ουσιαστικό μου συνέβη το έζησα μέσα από τη δική μου οικογένεια. Ένιωσα ότι έριξα ρίζα και το είχα πολύ ανάγκη. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην είμαι παρών στα παιδιά μου», εξομολογήθηκε ο Ιβάλ Σβιτάιλο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!