Ιατροδικαστές: Aπροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου


Απροσδιόριστη είναι η αιτία θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου σύμφωνα με τους ιατροδικαστές.

Όπως αναφέρουν πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία, από την νεκροψία-νεκροτομή δεν προέκυψε οριστικά ότι ο θάνατός του προήλθε από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αντίστοιχο συμπέρασμα κατέληξε και ο ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια του εκλιπόντος.

Περισσότερες απαντήσεις αναμένονται περίπου σε δέκα μέρες, όταν θα ολοκληρωθούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο ιατροδικαστής κ. Τσαντίρης που είναι τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, δήλωσε στο newsit.gr ότι δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα για την αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

«Το συμπέρασμα της νεκροψίας – νεκροτομής στο οποίο συμφωνούμε και οι δυο και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων και μακροσκοπικό αποκλεισμό θανατηφόρων κακώσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν το θάνατο γι’ αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Σ’ αυτή τη φάση αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις μακροσκοπικά από τη νεκροτομή που έγινε που να δικαιολογούν τον θάνατο», δήλωσε ο ιατροδικαστής κ. Καλογριάς.

Ζακ Κωστόπουλος: Λουλούδια, σημειώματα και απειλές έξω από το κοσμηματοπωλείο

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που χτυπούσαν με κλομπ τον Ζακ Κωστόπουλο

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!