Θοδωρής Μαραντίνης για τη διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ένιωθα ότι με προσβάλλουν προσωπικά»


Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε ακόμη μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Cosmo Radio και τον Τάσο Ριζόπουλο και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει για το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση με το διαζύγιο μου, ξεκίνησε μια μεγάλη παραφιλολογία τυχαία ή άτυχα, δεν ξέρω. Γενικά προσπαθούσα τόσο καιρό να μην ασχολούμαι με το θέμα, αν μη τι άλλο αν είναι να αναφερθώ να μιλάω για τα θετικά και τα όμορφα.

Σε μια σχέση υπάρχουν και τα δύο. Όλα αυτά που έλεγαν για το διαζύγιο και εμένα άρχισε να με επηρεάζει και να με καταβάλλει, ένιωθα ότι με προσβάλλουν προσωπικά για αυτό βγήκα και είπα κάποια πράγματα. Πάντα προσπαθούσα να κρατάω χαμηλό προφίλ και να μην ασχολούμαι με το θέμα ιδιαίτερα. Ήταν λογικό να δημιουργήσει αντιδράσεις…» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

«Έκρινα και δεν το έχω μετανιώσει ότι έπρεπε να μιλήσω και να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, αυτό το πράγμα προσπαθήσαμε αλλά δεν πέτυχε. Δεν γίνεται άλλη προσπάθεια. Αυτή η στιγμή δεν είναι καλή» συμπλήρωσε ο καλλιτέχνης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!