Θεσσαλονίκη: Άνδρας εγκατέλειψε σκύλο έξω από κτηνιατρική κλινική – Τον άφησε δεμένο σε παγκάκι – ΒΙΝΤΕΟ


Άνδρας εγκατέλειψε σκύλο έξω από κτηνιατρική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Το ζώο βρέθηκε δεμένο σε παγκάκι, ενώ ο άνδρας είχε το θράσος να αφήσει και σημείωμα ζητώντας… συγγνώμη. Όπως ανέφερε στο σημείωμα, δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο τον Μίκυ, όπως ονομάζεται το σκυλάκι, ηλικίας 8 ετών.

Σύμφωνα την ΕΡΤ, το ζώο είναι σε καλή κατάσταση. Οι υπεύθυνοι της κτηνιατρικής κλινικής αναζητούν τα στοιχεία του άνδρα και σκοπεύουν να υιοθετήσουν το σκυλάκι.

Η στιγμή που ο άνδρας εγκαταλείπει τον σκύλο έξω από το κτηνιατρείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ενώ η κλινική αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Εγκατάλειψη σκύλου έξω από την κλινική. Παρακαλείται οποίος γνωρίζει κάτι ή ο ίδιος που απεικονίζεται στο βίντεο να επικοινωνήσει μαζί μας. Πείτε μας ποιο είναι το πρόβλημα σας μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε. Αλλά να αφήσετε έτσι ξημερώματα 02:13 το σκυλάκι μόνο του δεμένο στο παγκάκι είναι πράξη ανεύθυνη και ποινικά κολάσιμη. Από Δευτέρα αν δεν έχουμε νέα θα απευθυνθούμε στις αρχές και θα βρεθεί η ταυτότητα σας, όποτε θα έχετε συνέπειες πράγμα που δεν είναι ο σκοπός μας».

 

Το σκυλάκι που βρέθηκε δεμένο σε παγκάκι

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!