Θέλετε καλύτερο σεξ; Στείλτε γράμματα στον σύντροφό σας


Βάλτε λίγο από το άρωμά σας στο χαρτί και αποτυπώστε όλη σας την αγάπη αλλά και τον πόθο που τρέφετε για εκείνον

Θέλετε να βελτιώσετε το σεξ με τον σύντροφό σας; Δεν έχετε παρά να του γράψετε ερωτικά γράμματα.

Βάλτε λίγο από το άρωμά σας στο χαρτί και αποτυπώστε όλη σας την αγάπη αλλά και τον πόθο που τρέφετε για εκείνον. Πρόκειται για μία αιώνια κλασική συνταγή με άφθονο ρομαντισμό, όπως αναφέρουν οι ειδικοί στην γερμανική εφημερίδα “Bild”.

Το “αλατοπίπερο” στην σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού μπορεί να είναι ένα ερωτικό γράμμα.

“Πάρτε στυλό και χαρτί και αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Ονειρευτείτε χωρίς φραγμούς και αποτυπώστε τις κρυφές σκέψεις που έχει για τον άνδρα της ζωής σας σε μία κόλλα χαρτί”, συμβουλεύουν οι ειδικοί και προσθέτουν: “Για να έχει αποτέλεσμα η προσπάθειά σας, θα πρέπει μόνο σ΄ένα σημείο της ερωτικής επιστολής, οι σκέψεις να είναι ξεφεύγουν από τα όρια…”.

“Πάρτε μία γεύση από τις “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”. Στη συνέχεια προσπαθήστε να τον αποπλανήσετε μέσα από τις σελίδες της ερωτικής επιστολής .  Μπορείτε να του υποδείξετε τον δρόμο της ηδονής, έτσι όπως θα τον θέλατε, αν δεν τολμάτε να του πείτε στο κρεβάτι. Ο Κρίστιαν Λεντς, καθηγητής σεμιναρίων πορνό, δίνει και κάποιες συμβουλές για όλους όσοι θέλουν να στείλουν ερωτικά γράμματα στον σύντροφό τους με αποτέλεσμα να δουν διαφορά στο κρεβάτι.

“Στην τέταρτη πρόταση της ερωτικής αποστολής, ξεκαθαρίστε του το πλαίσιο. Δώστε του δηλαδή μία γεύση του τι θα επακολουθήσει”.

Για τον Γερμανό ειδικό, η πιο σημαντική συμβουλή για τον συντάκτη μίας λάγνας επιστολής είναι η εξής: όπως και σε μία ταινία σεξ, έτσι και σε ένα ερωτικό γράμμα, η ιστορία είναι δευτερεύουσας σημασίας…

 

Πηγή: protothema.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!