Η P!nk θα βραβευτεί με το “Legend of Live” από το Billboard


Η P!nk είναι η πρώτη γυναίκα σόλο καλλιτέχνης που λαμβάνει την κορυφαία διάκριση του Billboard για περιοδείες & ζωντανές εμφανίσεις.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της “Beautiful Trauma World Tour”, το Billboard ανακοίνωσε ότι θα την βραβεύσει με το βραβείο Legend of Live στο φετινά Billboard Live Music Summit (5 & 6/11). Η P!nk είναι η πρώτη γυναίκα σόλο καλλιτέχνης που κέρδισε το βραβείο Legend of Live, την κορυφαία διάκριση του Billboard για περιοδεία και ζωντανές παραστάσεις. Η τελευταία της περιοδεία έκανε τζίρο που ανήλθε στα 397,3 εκατομμύρια δολάρια, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια εισιτήρια το 2018 και το 2019, καθιστώντας την, την 10η καλύτερη στην ιστορία του Billboard Boxscore και το μεγαλύτερο ρεκόρ για μια γυναίκα για πάνω από μια δεκαετία.

«Μεταξύ των συναρπαστικών ζωντανών της εμφανίσεων και των μεγάλων επιτυχιών της που περιλαμβάνουν 32 singles στο Billboard Hot 100 και τρία άλμπουμ Billboard No. 1, δεν υπάρχει καλλιτέχνης που να αξίζει περισσότερο αυτό το βραβείο», δήλωσε ο Dave Brooks – senior director – του Billboard. «Η περιοδεία της Beautiful Trauma είναι ένα ιστορικό κατόρθωμα αντοχής και καλλιτεχνικής αριστοκρατίας». Το βραβείο Legend of Live δόθηκε για πρώτη φορά το 2006 στον Elton John και το έχουν λάβει μεταξύ άλλων οι Allman Brothers, Ozzy Osbourne, Rush, Journey, Neil Diamond, Lionel Richie και Bon Jovi. Το 2017 το βραβείο πήραν οι Tim McGraw και Faith Hill και πέρυσι δόθηκε στον John Mayer, ο οποίος έχει παίξει σε πάνω από 1.000 παραστάσεις στην 20ετή καριέρα του.

Στα επιτεύγματα της P!nk περιλαμβάνονται 60 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ και 75 εκατομμύρια πωλήσεις singles παγκοσμίως. Μέσα από αυτά, θυμόμαστε το άλμπουμ του 2000 “Can not Take Me Home“, το οποίο πούλησε 4 εκατομμύρια αντίγραφα, αλλά και το “Beautiful Trauma” του 2017 που είχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας από μια γυναίκα καλλιτέχνη. Η P!nk έχει κάνει περιοδείες σε εκατοντάδες αρένες στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, την Ευρώπη και την Ασία, ενώ έχει κάνει μνημειώδεις εμφανίσεις όπως για παράδειγμα έχει εμφανιστεί στην σκηνή κρεμασμένη από έναν γιγαντιαίο πολυέλαιο(!!) για το τραγούδι της “Get the Party Started“.

Στα φετινά βραβεία, μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες όπως οι Hootie και Blowfish, ο συν-ιδρυτής της Coachella, Paul Tollett κ.α. Η διήμερη εκδήλωση θα γίνει στο Montage του Beverly Hills και θα περιλαμβάνει επίσης υψηλού επιπέδου πάνελ και συνεντεύξεις καλλιτεχνών, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, της κωμωδίας και της ζωντανής ψυχαγωγίας. Πρόσθετοι ομιλητές θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!