Photo credits getty images

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Νάσβιλ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η Nicole Kidman με τον Keith Urban μετρούν αντίστροφα με μια φωνή τα τελευταία δευτερόλεπτα του 2018. Με τις κόρες τους, Sunday, 10, και Faith, 8, να χαμογελούν, η Kidman αγκαλιάζει τον Urban και με ένα φιλί καλωσορίζουν το νέο χρόνο. Το γεγονός πως όλα αυτά συνέβησαν πάνω στη σκηνή, μπροστά σε 200.000 φίλους της μουσικής που μαζεύτηκαν στο Nashville’s Bicentennial Park για τη συναυλία του Urban, δεν είχε και πολλή σημασία. Έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου, φαίνεται πως ο έρωτάς τους διαρκεί. «Η σύνδεση μαζί του και η αγάπη μου γι’ αυτόν είναι πολύ δυνατές» λέει η Kidman, χαλαρή και προσγειωμένη, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου. «Τα κορίτσια είναι τόσο τυχερά να έχουν έναν τέτοιο πατέρα. Είναι αρσενικό. Υπάρχουν πολλά αγόρια σ’ αυτό τον κόσμο, αλλά ο Keith είναι άντρας».

Από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, το 2006, στην πρωτεύουσα της country μουσικής, η Kidman απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ. «Οι ρίζες μου ενσωματώθηκαν βαθιά εδώ» λέει η κάτοχος Όσκαρ, που είναι αμακιγιάριστη και ντυμένη casual, με τζιν και ένα ροζ πουλόβερ. Ακόμα κι όταν ταξιδεύει ανά την υφήλιο για να κάνει ταινίες και απολαμβάνει μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της καριέρας της, η καρδιά της είναι στο Νάσβιλ. Αυτή η «γείωση» τη βοηθά να ανταποκρίνεται σε όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις – όπως η νέα της ταινία, Destroyer, για την οποία μεταμορφώθηκε δραματικά για να παίξει μια οργισμένη, αλκοολική αστυνομικίνα. «Αυτός ο χαρακτήρας είναι πολύ μακριά από μένα, αλλά ένας ηθοποιός πρέπει να ανταποκρίνεται σε τέτοιες αντιθέσεις».

Photo credits getty images

Στο σπίτι είναι μια συνηθισμένη μαμά, που πηγαίνει τις κόρες της στο σχολείο, διαβάζει βιβλία στην τάξη τους και φιλοξενεί πολλές φορές τις φίλες τους για να παίξουν. «Το σπίτι μας είναι συνεχώς γεμάτο παιδιά. Αυτή τη στιγμή είναι εδώ πέντε!» λέει.

Η Kidman δεν θα ήθελε να είναι διαφορετικά τα πράγματα. «Όταν ήμουν μικρή, ήλπιζα πως όταν μεγαλώσω θα έχω παιδιά και σύντροφο – αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου, νομίζω λόγω του τρόπου που μεγάλωσα» εξομολογείται η ηθοποιός, που γεννήθηκε στη Χαβάη και μεγάλωσε στο Σίντνεϊ με την αδελφή της, Antonia, 48. «Οι γονείς μου ήταν παντρεμένοι για πενήντα χρόνια και ήταν πενήντα καλά χρόνια, οπότε αυτό είναι που τιμώ. Είχα πάντα ρομαντική καρδιά και προχωρούσα με το “πρωτίστως θέλω αγάπη”. Αν είχα αυτό, ένιωθα ασφαλής στον κόσμο, ένιωθα πως μπορώ να δώσω».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.