Η Χριστίνα Μπόμπα μιλάει για την πορεία της υγεία της – «Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση»


«Είμαι γριπωμένη, έχω αρχίσει να μπουκώνω, με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου, αλλά όχι κάτι έντονο σε συμπτώματα».

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ανακοίνωσε χθες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Δεν είχα έντονα συμπτώματα. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πάει στη Αγόριανη με μια παρέα φίλων. Ήρθαμε σε επαφή με έναν φίλο μας, ο οποίος την Τρίτη το βράδυ μας ενημέρωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό. Οπότε, προληπτικά κι εμείς πήγαμε και κάναμε εξετάσεις με τον Σάκη το πρωί της Τετάρτης και το βράδυ που πήραμε τα αποτελέσματα, εγώ ήμουν θετική και ο Σάκης αρνητικός.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα είχα μόνο δέκατα, τώρα έχω 37,7, δεν έχω πολύ πυρετό. Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση. Είμαι καλά, είμαι ψύχραιμη. Είμαι γριπωμένη, έχω αρχίσει να μπουκώνω, με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου, αλλά όχι κάτι έντονο σε συμπτώματα. Αισθάνομαι πως κουράζομαι, αλλά όχι κάτι που να με καταβάλλει πάρα πολύ.

Με τον Σάκη είμαστε σε καραντίνα, προσπαθούμε να είμαστε σε απόσταση και ο Σάκης θα επανεξεταστεί», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!