Η Τζέσικα Σίμπσον μιλάει για τη μάχη της με τον αλκοολισμό και τα χάπια που έπαιρνε


Η Τζέσικα Σίμπσον είναι σήμερα μια μητέρα με τρία παιδιά, στα 39 της, με έναν κολοσσό ρούχων στην ιδιοκτησία της. Για να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο πέρασε κι εκείνη τον δικό της σκόπελο, τις δικές της Συμπληγάδες.

Σε ρόλο Σκύλλας ήταν το αλκοόλ και σε ρόλο Χάρυβδης τα αναλγητικά χάπια. Για χρόνια τα έπαιρνε με στόχο να βυθίσει ένα τραύμα που κουβαλούσε από την παιδική της ηλικία, όταν την κακοποίησε μια φίλη της.

Η Τζέσικα Σίμπσον περιγράφει στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε ότι αυτό το τραύμα την ακολουθούσε και την οδήγησε στο να πίνει και να αναζητα την ευχαρίστηση μέσα από τα χάπια. Κάποια στιγμή όμως ο εθισμός ήταν τέτοιος που έπιασε πάτο. Κι όπως εξηγεί, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.

«Σκότωνα τον εαυτό μου με το ποτό και τα χάπια. Το να παρατήσω το ποτό ήταν εύκολο. Είχα αρχίσει να θυμώνω με το μπουκάλι που κρατούσα. Θύμωνα με το ότι με έκανε να είμαι ευχαριστημένη και μουδιασμένη. Η θεραπεία ήταν το δύσκολο κομμάτι. Με τη δουλειά υπενθύμιζα στον εαυτό μου τα τραύματα που είχα περάσει.

Όλα ξεκίνησαν στα 6 μου από την κόρη ενός οικογενειακού φίλου. Η κακοποίηση τότε ξεκίνησε. Ήμουν στο σπίτι της και πρώτα ξεκίνησε με ένα γαργαλητό στην πλάτη, αλλά στη συνέχεια έγινε κάτι πολύ πιο έντονο και τρομερά άβολο.

Ήμουν 12 ετών όταν το είπα στους γονείς μου κι ενώ φοβόμουν, αν και θύμα, πως εγώ κάτι κάνω λάθος. Η μαμά χτύπησε τον μπαμπά στον ώμο, ο μπαμπας δεν είπε τίποτα και δεν ξαναπήγαμε σε αυτό το σπίτι. Δεν μιλήσαμε όμως καθόλου γι΄αυτό που τους είχα πει.

Έπιασα πάτο σε ένα Halloween party το 2017. Τότε αποφάσισα να πω στους φίλους μου ότι πρέπει να σταματήσω. Κάτι πρέπει να σταματήσει. Αν είναι το αλκοόλ που με χειροτερεύει, τότε το κόβω.

Όταν ζήτησα τη βοήθεια των φίλων μου, ένιωσα σαν ένα μικρό κοριτσάκι που είχε ξαναβρεί την ανάγκη της για ζωή. Βρήκα τον δρόμο μου και προχώρησα ευθεία χωρίς φόβο».

View this post on Instagram

Thank you @people for helping me share my story. There is so much beauty on the other side of fear and I hope my truth can help. I can’t wait to share #OpenBook with you.

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Jan 22, 2020 at 7:01am PST

The post Η Τζέσικα Σίμπσον μιλάει για τη μάχη της με τον αλκοολισμό και τα χάπια που έπαιρνε appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!