Η μεγάλη υπόσχεση της Kesha στο «Rainbow» (video) • Hit Channel


Ο καινούριος δίσκος της Kesha κυκλοφορεί επίσημα και το ομότιτλο τραγούδι του αποκτά εικόνα.

Η Kesha κατακτά ξανά τη θέση της στο μουσικό κόσμο με τη νέα δισκογραφική δουλειά «Rainbow», το πρώτο ολοκληρωμένο βήμα της έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια.

Το «Rainbow» σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα για την Kesha, που βασίζεται στην εσωτερική δύναμη και τη μουσική εξερεύνηση καθώς επιτυγχάνει το όραμά για το δίσκο, επιστρατεύοντας ένα ρόστερ συνεργατών από το συγκρότημα των Eagles of Death Metal έως τη θρύλο Dolly Parton.

Η θριαμβευτική επάνοδος άρχισε με το «Praying», ένα σύμβολο ελπίδας, δύναμης και υπερηφάνειας. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε άλλα τρία τραγούδια – προάγγελους του «Rainbow». Το «Woman», μία ωδή σε όλες τις ανεξάρτητες γυναίκες, το «Learn To Let Go», ένα μάθημα για την απομάκρυνση κάθε αρνητισμού και το «Hymn», έναν ύμνο για τους αληθινούς ήρωες της ζωής.

Ο Ben Folds έκανε την παραγωγή στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου μαζί με την Kesha, ενώ ο Ricky Reed (Jason Derulo, Meghan Trainor, twenty one pilots) ανέλαβε και αυτός και έγραψε πολλά τραγούδια. Ο Wrabel συνυπογράφει μία σύμπραξη με τους Dap-Kings horn στο «Woman».

Οι Eagles of Death Metal συμμετέχουν σε δύο τραγούδια, ενώ η Dolly Parton είναι καλεσμένη σε μία εκδοχή του δικού της «Old Flames Can’t Hold A Candle To You» που κατέκτησε τα charts το 1980. Ανάμεσα στα άτομα που είχαν υπογράψει το τραγούδι, είναι και η μητέρα της Kesha, η Pebe Sebert, η οποία συμβάλλει και αλλού στο «Rainbow».

Το εξώφυλλο του «Rainbow».

Το «Rainbow» κυκλοφορεί από τις 11 Αυγούστου με το σήμα των Kemosabe και RCA Records / Sony Music, περιέχοντας συνολικά 14 τραγούδια.

«Το νέο μου άλμπουμ «Rainbow» είναι αφιερωμένο στους fans μου. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορώ να σας προσκαλέσω όλους να έρθετε να χορέψετε μαζί μου στο νέο «Rainbow Tour». Δε θα τα είχα καταφέρει έως αυτό το σημείο χωρίς τα ζώα μου και τους υποστηρικτές, οπότε ελάτε και συμμετέχετε στη γιορτή μαζί μου», λέει η Kesha.

Η υπόσχεση

Την ημέρα κυκλοφορίας του δίσκου, η Kesha μοιράζεται το video clip για το ομότιτλο τραγούδι, το «Rainbow».

Όπως και οι υπόλοιπες δημιουργίες, έτσι και αυτή έχει τη δική της ιδιαίτερη σημασία. «Αυτό το τραγούδι ήταν μία υπόσχεση στον εαυτό μου, μία υπόσχεση ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα», σχολιάζει η Kesha ξεσπώντας σε κλάματα ανακαλώντας τη στιγμή που το έγραφε: Καθόταν στο πάτωμα στην κλινική έχοντας μόνο πλήκτρα – παιχνίδι.

Το «Rainbow» είναι ένα απίστευτα προσωπικό και ευαίσθητο τραγούδι, το πιο ευάλωτο του άλμπουμ. Το video clip μεταφέρει στη ζεστή ατμόσφαιρα της  ζωντανής ηχογράφησης στα «Capitol Studios» του Λος Άντζελες.

Δείτε επίσης:
Η Kesha ανοίγεται για την κατάθλιψη, τους εφιάλτες,
τη διατροφική διαταραχή και τη δύναμη για την επάνοδο

Kesha - Hit Channel

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!