Η μεγάλη αλήθεια που φανερώνει το sexting για τη σχέση σου!


Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας, που η επικοινωνία έχει γίνει λίγο πιο απρόσωπη με τα μηνύματα και φυσικά τα social media, μία είναι η απόλυτη μάστιγα και φυσικά ονομάζεται sexting. Nαι φίλη μου, το κάνει ο διπλανός, το κάνει ο γείτονας το κάνει ο αδερφός σου το κάνεις κι εσύ. Διότι κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει άνθρωπος στην ηλικία μας, που να μην έχει καταπιαστεί με το άθλημα.

Kαι όπως συμβαίνει συνήθως με όλα τα ενδιαφέροντα θέματα, έχουμε και την ανάλογη έρευνα η οποία προσεγγίζει το θέμα του sexting και κυρίως τι δείχνει για τη σχέση σου. Σύμφωνα λοιπόν με δείγματα από Πανεπιστήμια της Καλιφόρνια και της Ιντιάνα, το 80% των φοιτητών παραδέχτηκε ότι έχει κάνει sexting τουλάχιστον μία φορά. Συγκεκριμένα το 62% έχει στείλει μηνύματα, ενώ το 55% και σέξι φωτογραφία ή video.

Iδιαίτερα υψηλό ποσοστό είναι αυτών που έχουν τολμήσει το full frontal-oλική γύμνια για να γίνουμε σαφείς- μιας και αγγίζει το 40%. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτοί που είναι σε σχέση στέλνουν σε υψηλότερα ποσοστά φωτογραφίες ενώ όπως τόνισαν και οι ψυχολόγοι που ανέλυσαν τα αποτελέσματα, οι δεσμευμένοι που κάνουν πιο συχνά sexting έχουν και μεγαλύτερο άγχος για τη σχέση τους, μιας και νιώθουν ότι θα λύσουν τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν, μέσω της σεξουαλικής επικοινωνίας.

Πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!