Η Λουξ τιμήθηκε με το βραβείο «Επιχείρηση και Παράδοση» από το ΕΒΕΑ


Η Λουξ απέσπασε ακόμη μία σπουδαία διάκριση, στα ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΑ 2020, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μέσω των οποίων αναδείχθηκε η βαρύτητα του επιμελητηριακού θεσμού, αλλά και ο ρόλος σημαντικών ελληνικών εταιρειών που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία.

Ειδικότερα, στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση του ΕΒΕΑ η Λουξ διακρίθηκε με το βραβείο «Επιχείρηση και Παράδοση» επισφραγίζοντας τη δυναμική της πορεία, ενώ η συμπλήρωση 70 χρόνων παρουσίας της στην αγορά, εντείνει ακόμα περισσότερο τη σημασία της βράβευσης. Η Λουξ εξελίσσεται και καινοτομεί από το 1950 στηριζόμενη στην παράδοση, σεβόμενη τις αξίες και την εμπειρία του παρελθόντος, ενώ παράλληλα επενδύει αδιάκοπα στον εκσυγχρονισμό και την πρωτοπορία.

«Το 2020 είναι μια χρονιά σταθμός για τη Λουξ που συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στον κλάδο ενώ η φιλοσοφία της, από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, είναι ο σεβασμός και ο αδιάκοπος «διάλογος» με το καταναλωτικό κοινό, αλλά και η κάλυψή των ξεχωριστών αναγκών του, που επιτυγχάνεται μέσω της πρωτοπορίας που ενσωματώνει η εταιρεία στις προϊοντικές της προτάσεις», επισημαίνει ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ.

The post Η Λουξ τιμήθηκε με το βραβείο «Επιχείρηση και Παράδοση» από το ΕΒΕΑ appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!