Η διάρκεια στο σεξ σε διάφορες χώρες!


Είναι άραγε οι Έλληνες σε υψηλή θέση, ή μήπως παρά την καυχησιάρικη συμπεριφορά που έχουν, οι επιδόσεις τους δεν είναι πρωταθλητή;

Από ότι φαίνεται η διάρκεια έχει σημασία, αυτό που βέβαια κάνει εντύπωση είναι ότι αλλάζει σύμφωνα με την χώρα.

Αυτή τη φορά οι ερευνητές κατέγραψαν την ώρα που διαρκεί το σεξ σε διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, χρόνος για σεξ υπάρχει πάντα, ακόμη και αν αυτός είναι λιγότερος από μία ώρα.

Πρωταθλητές αναδεικνύονται όσο και αν φαίνεται περίεργο οι Μεξικανοί και ακολουθούν οι κάτοικοι των μεσογειακών χωρών όπως είναι οι Ιταλοί και οι Γάλλοι.

Όπως προκύπτει, από την ίδια έρευνα περισσότερο χρόνο στο σεξ αφιερώνουν οι Μεξικάνοι, με μέσο όρο 45 λεπτά, εκ των οποίων ο μισός χρόνος αφιερώνεται στα προκαταρκτικά και ο υπόλοιπος στο σεξ.

Ακολουθούν οι Ελβετοί, με 42 λεπτά (18,5 και 17,6 λεπτά) αντίστοιχα.

Έπονται με ένα λεπτό λιγότερο οι Έλληνες και ακολουθούν οι Ιταλοί και οι Βραζιλιάνοι.

Όσο για τους συμπολίτες μας όπως προκύπτει από την έρευνα αφιερώνουν 18,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 22,3 στα υπόλοιπα, χρόνος που σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην έρευνα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι Βραζιλιάνοι επιδίδονται για 19,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 21,4 λεπτά στα υπόλοιπα, ενώ οι Ιταλοί επιτυγχάνουν την απόλυτη ισορροπία με 20,4 σε κάθε σεξουαλική φάση.

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Ισπανοί με 34 λεπτά, οι Γάλλοι και οι Ινδοί με 33 λεπτά, καθώς και οι Ταϊλανδοί με 29 λεπτά 12,3 και 16,6 αντίστοιχα.

Από ότι φαίνεται, τα νέα είναι ευχάριστα για τους Έλληνες κι εμείς δεν χρειάζεται να μεταναστεύσουμε, για να βρούμε… χαρά!

Πηγή: pasmina.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!