Η Γη της Ελιάς: Οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σειράς


Οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς». Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, προς ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα έτος ακόμα οδεύουν το Mega και ο Ανδρέας Γεωργίου. Οι υπογραφές αναμένονται μέσα στον Ιανουάριο.    

Ηταν πέρυσι μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων που «έσκασε» η τηλεοπτική «βόμβα» για τη συμφωνία του Mega με τον Ανδρέα Γεωργίου, ενώ θα βρισκόταν για ακόμα έξι μήνες στον ΣΚΑΪ. 

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησε με τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», που αποδείχθηκε το δυνατό χαρτί του Mega σε μια χρονιά σφοδρού ανταγωνισμού, και τώρα φτάνει η ώρα για να οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το μέλλον της σειράς, μάλιστα, αναμένεται να αποφασιστεί τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που υπεγράφη ανάμεσα στο Mega και τον Ανδρ. Γεωργίου έχει διάρκεια για 1 συν 1 χρόνο, ενώ σε αυτό προβλέπεται και deadline για την ανανέωση ή μη της συμφωνίας έως τα μέσα Ιανουαρίου. 

Η Γη της Ελιάς: Θα μείνει στο Mega ο Ανδρέας Γεωργίου; 
Το ερώτημα μπορεί να χαρακτηριστεί οριακά… ρητορικό, καθώς είναι μάλλον βέβαιο ότι το Mega επιθυμεί συνέχιση της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες του καναλιού και τους συντελεστές της σειράς, Ανδρ. Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου, όπου εκφράστηκε η πρόθεση του σταθμού να εγκρίνει και νέο κύκλο επεισοδίων. 

Αντίστοιχα, και από την πλευρά των συντελεστών υπάρχει επιθυμία η «Γη της ελιάς» να συνεχιστεί και του χρόνου, ενώ έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι οι πρώτες σκέψεις για το πώς θα κινηθεί αφηγηματικά ο δεύτερος κύκλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος αλλά και τα δικαιώματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς» ανήκουν στους συντελεστές της, όπερ σημαίνει ότι, αν το Mega δεν επιθυμούσε συνέχιση της σειράς, θα μπορούσε να την πάρει άλλο κανάλι. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε διερευνητική κρούση προς τους συντελεστές από άλλο κανάλι, χωρίς να προχωρήσουν σε πρόταση καθώς, όπως όλα δείχνουν, η… μοίρα της σειράς είναι να συνεχίσει στο Mega. 

Οι τελικές συζητήσεις για να οριστικοποιηθεί το deal παραμονής στο Mega θα γίνουν κατά τη διάρκεια των εορτών, οπότε ο Ανδρ. Γεωργίου θα βρίσκεται για μερικές ημέρες στην Αθήνα, πριν πάει στο Παρίσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς». 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!