ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να δώσεις σημασία σε οικονομικά ζητήματα που προέρχονται ή αφορούν τρίτους προκειμένου να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με δάνεια, ασφάλειες και το δημόσιο καθώς η σύνοδος που θα σχηματίσει το απόγευμα με το Δία θα είναι βοηθητική για να επιτύχει στις επιδιώξεις σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως θα έχεις την τάση να  αγνοήσεις τους κινδύνους και να φανείς υπεραισιόδοξος/η σε ζητήματα που χρειάζεται να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα.

Η ημέρα μπορεί να γίνει πολύ ερωτική για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αν το αποφασίσεις για αυτό καλό θα ήταν να δουλέψεις προς αυτή την κατεύθυνση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου εγείρει έντονα συναισθήματα και το πάθος θα φανεί από την πρώτη στιγμή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα βρίσκονται στη λίστα με τις αγαπημένες σου ενασχολήσεις σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε ωθεί να πάρεις την επιβεβαίωση από τους άλλους προκειμένου να νιώσεις καλά. Επένδυσε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα δεις πως σίγουρα θα βρεθεί τρόπος για να ανταμειφθείς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία το απόγευμα υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψει μία συμφωνία ή μία νέα συνεργασία η οποία θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για σένα. Μην αφήσεις επαγγελματικά ζητήματα ημιτελή καθώς σήμερα μπορεί να είναι η μέρα για να καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να αρχίσετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο σοβαρά και πιο υπεύθυνα από τώρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει αισθηματική εξέλιξη προς όφελος σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα ίσως να έχεις παραπάνω δουλειές από αυτές που υπολόγιζες καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό ήρθε για να σε σκληραγωγήσει και να σου δείξει πως αν θέλεις έχεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Επίλεξε να ασχοληθείς με δουλειές οι οποίες σε είχα ζορίσει κατά το προηγούμενο διάστημα καθώς σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας πιο εύκολα. Σε αυτό θα βοηθήσει και η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία το απόγευμα καθώς θα σου χαρίσει εύνοια σε οτιδήποτε και αν επιλέξεις να ασχοληθείς! Μη χάνεις χρόνο καθώς είναι πολύτιμος.

Σήμερα ο σύντροφός σου/η θα βρει τρόπο να σε ξεκουράσει από την απαιτητική ημέρα που είχες και δικαίως θα νιώσεις πως είσαι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους του κόσμου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και υποδηλώνει πως ήρθε η ώρα για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να κάνεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου μέσα από δραστηριότητες και επαφές με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να βοηθήσουν στο σκοπό σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία το απόγευμα θα αυξήσει το κέφι σου και την καλή σου διάθεση αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σε οδηγήσει και σε υπερβολές. Απόφυγε κάθε είδους υπερβολή στη διασκέδαση, στο φλερτ, στο φαγητό και το ποτό αν δεν θέλεις να μετανιώσεις και να εκνευριστείς ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Σήμερα  είναι μία ιδιαίτερα αισθηματική ημέρα για αυτό δώσε χρόνο στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς μέσα από εκεί θα αντλήσεις την ενέργεια και τη ζωντάνια που επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έρωτας είναι πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα όχι μία φορά αλλά περισσότερες!

 

ΛΕΩΝ

Ζητήματα που θα απασχολήσουν τους δικούς σου ανθρώπους θα τραβήξουν την προσοχή σου σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σε κάνει ιδιαίτερα προστατευτικό/η με αυτούς που θεωρείς οικογένειά σου. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς επιτυχώς με ζητήματα σπιτιού και να λύσεις κάποια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Οι σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι η κινητήριος δύναμή σου για αυτό επένδυσε σε αυτές και πέρασε χρόνο με την οικογένειά σου μιας είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις γεμάτος/η αυτοπεποίθηση σήμερα.

Προτίμησε να μείνεις στο σπίτι με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα θα ευνοήσει πολύ ένα χαλαρό βράδυ αποκλειστικά για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που έχεις γνωρίσει θα νιώσεις πως είναι το λιμάνι σου αλλά καλό θα είναι να μην προβείς σε ανακοινώσεις από τώρα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σου θα είναι επικοινωνιακή σήμερα για αυτό και δεν θα μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια αλλά θα ξεκινήσεις τις επαφές και τις συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη  βρίσκεται στο Σκορπιό και θα τονίσει τη σημασία που έχουν οι γύρω σου στη διάθεσή  και την ψυχολογία σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία το απόγευμα υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κάνεις εμπορικές συμφωνίες, να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να παρασυρθείς από μία βόλτα στα μαγαζιά! Για αυτό το τελευταίο πάρε τα κατάλληλα μέτρα και άφησε χρήματα και κάρτες στο σπίτι!

Σήμερα το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα περισσότερο επικοινωνιακός/η καθώς όλο και κάποιο κάλεσμα  σε συγγενείς και γνωστούς θα έχει για εσάς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να σε κάνει να πεις υπερβολές που μετά από λίγο θα ξεχάσεις για αυτό προσπάθησε να είσαι εγκρατής με τα λόγια!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει μία ανησυχία η οποία θα έχει τις ρίζες της στο ταμείο και το πορτοφόλι σου. Όσο αυτά τα δύο είναι γεμάτα αυτή δεν θα υπάρχει και αν τυχόν  αυτά αδειάσουν τότε θα κάνει την εμφάνισή της. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία το απόγευμα υποδηλώνει πως θα βρεις ευκαιρίες για να διαφυλάξεις το ταμείο σου από τις διαρροές και αυτό θα είναι ιδιαίτερα θετικό και για πρακτικούς λόγους αλλά και για την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις μία συμφωνία η οποία θα είναι δώρο για εσένα ή να λάβεις ένα δώρο οικονομικής φύσεως από κάποιο δικό σου πρόσωπο!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου πει ή θα κάνει πράγματα τα οποία θα σε γεμίσουν χαρά και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η επένδυσε συναισθηματικά σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα και δεν θα χάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει αρκετά εγωκεντρικό/η με αποτέλεσμα ακόμα και οι καλές του προθέσεις να παρεξηγούνται από τον τρόπο που θα έχεις! Πρόσεξε αν δεν θέλεις να στεναχωρήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να δώσεις λάθος δείγματα στους άλλους. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία είναι ευνοϊκή και θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου και να κάνεις τους άλλους να εστιάσουν αποκλειστικά σε αυτά. Μία νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί λαχείο για εσένα σήμερα -είτε σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο- για αυτό  να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Σήμερα θα είναι εύκολο να γλυτώνεις ακόμα και την τελευταία στιγμή από τις εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου όμως και εσύ μην το παρακάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει σήμερα κάτω από ευνοϊκές συνθήκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα δεν θα έχεις τη διάθεση να περάσεις όλη την ημέρα εκτός σπιτιού αλλά ούτε και τη συνηθισμένη σου ενέργεια καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κάνει να κατεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να χαλαρώσεις.  Η σύνοδος θα σχηματίσει με το Δία το απόγευμα θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Σήμερα επίσης θα έχεις την τάση να κάνεις πολύ σωστές επιλογές είτε σε προσωπικά είτε ακόμα και σε πρακτικά ζητήματα αρκεί να ακούς τη διαίσθησή σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς οι αποφάσεις σου θα είναι στοχευμένες και σωστές ακόμα και άθελά σου!

Σήμερα το ταίρι σου θα σε κάνει να νιώσεις πως μπορείς να στηριχθείς επάνω του συναισθηματικά και αυτό θα είναι ότι καλύτερο για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που δεν είχε κάνει ξεκάθαρα τα αισθήματα του το τελευταίο καιρό, σήμερα θα κάνει την έκπληξη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι σου θα σε παρακινήσουν να ασχοληθείτε με ένα ομαδικό χόμπι που έχετε ή να πάρετε μέρος σε κάποια εθελοντική εργασία ή σε μία δουλειά η οποία θα γίνει για κοινωνικό σκοπό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει η συλλογικότητα, τον αλτρουισμό και τις φιλικές σχέσεις καθώς αυτές θα είναι το εισιτήριό σου για να περάσεις μία όμορφη μέρα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία το απόγευμα υποδηλώνει πως εκτός από όμορφη μέρα θα είναι και τυχερή καθώς μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα έρθει ένα νέο πολύ καλό για εσένα ή μία νέα γνωριμία η οποία θα αποτελέσει το νέο σου σύμμαχο.

Σήμερα θα παρατηρήσεις που θα είσαι αρκετά δημοφιλής στο  φιλικό περιβάλλον σου το ίδιο όμως θα παρατηρήσει και ο/η σύντροφός σου και μάλλον θα ζηλέψει λίγο παραπάνω! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α φίλος/η σου θα πέσει θύμα της γοητείας σου και θα σου το δείξει!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα έρθουν σε προτεραιότητα σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να κάνεις τίποτα άλλο αν δεν τακτοποιήσεις πρώτα αυτά. Επαγγελματικά ραντεβού, συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους-κλειδιά για τη δουλειά σου θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας σήμερα. Το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως θα έρθουν ενδιαφέρουσες προτάσεις προς εσένα οι οποίες θα είναι και ιδιαίτερα ευνοϊκές. Αν έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού επεδίωξε να το κάνεις το απόγευμα καθώς θα έχει αυξημένες πιθανότητες να πάει πολύ καλά!

Σήμερα μία εμφάνιση με τον/τη σύντροφό σου σε «κοινό» θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση καθώς θα παρατηρήσετε πως έχετε πέραση στους ανθρώπους γύρω σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ευνοήσει εκτός των άλλων και το κοινωνικό σου στάτους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους, καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και είναι κρίμα να το αφήσεις ανεκμετάλλευτο! Δώσε ιδιαίτερη έμφαση σε ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά ή όχι τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία θα σου φέρει νέα που σχετίζονται με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό ή σχετικά με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου! Επίσης θα σου φέρει εύνοια και σε ένα εκπαιδευτικό ζήτημα ή μία εκπαιδευτική εξέταση που έχεις να περάσεις, για αυτό επεδίωξε να τελειώνεις με αυτά σήμερα!

Η ημέρα ευνοεί τις κοινωνικές επαφές για αυτό πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάνετέ μια εξόρμηση σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους! Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου το γεγονός πως θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής στο περιβάλλον σου, για να κάνεις νέες γνωριμίες!

Πηγή : e-zwdia.gr