Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα stories που συγκίνησαν – «Ο Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο στο 4ο στάδιο»


Λένε πως στις μέρες μας τα stories των celebrities είναι γεμάτα από ματαιοδοξία, εφήμερα και συνήθως δεν έχουν τίποτα το ουσιώδες να πουν.

Όμως τα stories στον λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν έχουν καμία σχέση με το παραπάνω, καθώς το μοντέλο με μία σειρά από stories αποφάσισε να «μιλήσει» για κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και να στείλει ένα μήνυμα για τον καλύτερο της φίλο, Τζον Λίγκα, που δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Η Παπαγεωργίου μέσα από μία σειρά από αναρτήσεις ζήτησε από τους φίλους και followers της να κάνουν μία δωρεά για τον φίλο και προπονητή της ή να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης.

 

«Αυτός είναι ο John Ligas, ο καλύτερος μου φίλος εδώ και πέντε χρόνια. Πάντα με αφήνει να βάζω φίλτρα στο πρόσωπο του και να βγάζω αστείες φωτογραφίες. Είναι ο προπονητής μου, ο παρτενέρ μου στο χορό και το φιλαράκι μου στα μπραντς. Αγαπάει τα παγωτά, τα λουλούδια, τα πάρτι με εσώρουχα, τα βίντεο, τα boomerang και τον καφέ. Αγαπάει τις βόλτες με το ποδήλατο και φοβάται το τρενάκι του τρόμου», έγραψε χαρακτηριστικά και με μία σειρά από stories αφηγήθηκε τόσο την ιστορία της φιλίας τους όσο και την δική του μάχη με τον καρκίνο.

 

The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα stories που συγκίνησαν – «Ο Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο στο 4ο στάδιο» appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!