Ηλίας Κωνσταντίνου: Ο πρώην σύντροφος της Εύης Βατίδου μιλά για τον χωρισμό τους – «Ουδέν σχόλιο για τις δηλώσεις της»


Μετά τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου που έκανε την έκπληκτη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της απαντώντας, “Δεν υπάρχει κάποια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε”, η εκπομπή Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτσώκας επικοινώνησαν με τον Ηλία Κωνσταντίνου που μέχρι πρότινος εμφανιζόταν ως σύντροφός της.

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, λέγοντας πως ήταν μια κοινή τους απόφαση ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Εύης Βατίδου.

«Είμαι πολύ καλά και δε θέλω να κάνω πλέον καμία άλλη δήλωση που να αφορά την προσωπική μου ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα ήθελα να αναφερθώ άλλο στην προσωπική μου ζωή. Ουδέν σχόλιο για τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου. Δε με έχει πληγώσει κάτι, δεν κρατάω κακία σε ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που έχω περάσει χρόνο μαζί τους.

Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση. Δε κρατάω καμία κακία. Όλα καλά. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, δε πρέπει να υπάρχουν αναμμένες φωτιές. Έχει τελειώσει. Αυτό ήταν. Είναι καλό να κοιτάμε πάντα τα πράγματα θετικά. Ό,τι γίνεται, γίνεται πάντα για καλό» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!