Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό – Τι λέει ο δικηγόρος του


Νέες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Ηλία Καμπακάκη έδωσε η πρώην σύντροφος του, Αμαλία Τουράνη, που πρόσφατα είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον τελευταίο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend τόνισε: «Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική το 2018. Απλά μέχρι να φτάσουμε, έκανα έναν μεγάλο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν τον είχα σύμμαχό μου πουθενά σε όλο αυτό. Εκείνος συνέχιζε τα Live του γιατί δεν ήθελε να τα αφήσει για να γυρίσει και να μείνει στην Αμερική.

Παρόλα αυτά, του άλλαξαν την γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, Κλεοπάτρα στο τελικό στάδιο μετά από χημειοθεραπείες που έκανε. Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί. Σταμάτησε να δίνει διατροφή, σταμάτησε να την υποστηρίζει. Καταρράκωσε το παιδί το οποίο προσπαθεί να επικοινωνήσει επί δύο χρόνια μαζί του».

Για να συνεχίσει: «Το 2010 που ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου, ήταν πολύ βίαιος, με αποκορύφωμα μια μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και έκανα μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό, με εξέτασε και όντως υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση πάνω μου»….

διαβάστε αναλυτικά και δείτε τα βίντεο στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!