Ζωγράφου: Πληροφοριοδότης της συμμορίας η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός. Η ίδια αρνείται τα πάντα


Ανάμεσα στους 32 συλληφθέντες είναι και μια 22χρονη δόκιμη αστυνομικός η οποία υπηρετούσε στο τμήμα Ζωγράφου.

Η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός ποζάρει με ένα όπλο στο χέρι ανάμεσα στα ηγετικά μέλη της συμμορίας μέσα στην φοιτητική εστία.

Λειτουργούσε ως πληροφοριοδότης και κατηγορείται ότι ενημέρωνε την ομάδα των κακοποιών για επικείμενες εφόδους των συναδέλφων της.

Η 22χρονη που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου, φέρεται να είχε πρόσβαση στη γραμματεία του τμήματος, να συγκέντρωνε και να μοίραζε πληροφορίες στα μέλη της συμμορίας.

Ένας εξ αυτών μάλιστα το πρωτοπαλίκαρο του Έσκο. Ήταν ο σύντροφός της τα τελευταία χρόνια, πριν ακόμα η δόκιμη αστυνομικός μπει στο σώμα.

«Η πράξη της απαράδεκτη. Καμία σχέση με το λειτούργημα που θα ασκούσε. Δεν έχει θέση στην ελληνική αστυνομία. Αν ισχύουν όσα έχουν καταγγελθεί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Άνθρωπος που μεταδώσει πληροφορίες δεν έχει θέση», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αρνείται τα πάντα
Χθες το πρωί, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και στο σπίτι της 22χρονης, εκεί όπου την βρήκαν να κοιμάται και την συνέλαβαν.

Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της, δηλώνοντας άγνοια για τυχόν ενέργειες μελών της παρέας της.

Τι λέει η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού
Η μητέρα της δόκιμου αστυνομικού που φέρεται να συνεργαζόταν με τα μέλη της αλβανικής μαφίας υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και δίνει τη δική της εκδοχή για εμπλοκή της κόρης της στις συμμορίες της Πολυτεχνειούπολης.

«Γνώρισε τον Β., ένα καλό παιδί αλβανικής καταγωγής ο οποίος πραγματικά την αγάπησε και την αγαπά. Η σχέση τους ξεκίνησε πριν η κόρη μου ενταχθεί στην αστυνομία. Τώρα αν αυτό το παιδί έκανε παρέα με άτομα που διέπρατταν παρανομίες, είναι κάτι που δεν γνωρίζω αλλά και πάλι σας λέω, ούτε εκείνος ούτε η κόρη μου έχουν σχέση με όσα τους αποδίδονται».

Η 22χρονη έχει ακόμα 2 αδέρφια. Η μητέρα τους, τους μεγάλωσε μόνη αφού ο πατέρας των παιδιών έφυγε από τη ζωή το 2006.

Και ο πατέρας της 22χρονης είχε υπηρετήσει επί δεκαετίες στην ελληνική αστυνομία.

Η δόκιμη αστυνομικός θα ορκιζόταν το ερχόμενο Σάββατο. Σύμφωνα με την μητέρα της, δεν απουσίαζε από το σπίτι, ενώ εξηγεί γιατί είχε δύο κινητά τηλέφωνα στην κατοχή της.

«Το ένα από τα δυο κινητά ήταν συνδεδεμένο στο Wifi και το χρησιμοποιούσε απλά για να βλέπει ταινίες, τίποτα παραπάνω. Είναι δυνατόν μια δόκιμη αστυνομικός να γνώριζε τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ;».

Το 2019 είχε ασχοληθεί και με τα κοινά. Είχε κατέβει στις Δημοτικές Εκλογές με έναν από τους συνδυασμούς που διεκδικούσαν τον Δήμο Ζωγράφου.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!