Η Ευαγγελία Αραβανή ανήκει στις λίγες εκείνες παρουσίες που μπορούν να συνδυάζουν την κομψότητα με το σεξαπίλ, χωρίς το ένα να επισκιάζει το άλλο. Σε κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ, ενώ αγαπάμε τα περισσότερα looks της από την περασμένη σεζόν, είτε αφορούν το μεσημεριανό παιχνίδι μόδας My style rocks, είτε το βραδινό φιλανθρωπικό show Dancing with the Stars.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις εμφανίσεις δεν μπορούν να συναγωνιστούν την παρακάτω και είμαστε σίγουροι πως κανείς δε θα διαφωνούσε σε αυτό. Η Ευαγγελία, συγκεκριμένα, έβαλε το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της, ξάπλωσε και απόλαυσε τη μοναδική συντροφιά ενός καλού βιβλίου, πίνοντας τον καφέ της. Όπως βλέπετε, η παρουσιάστρια ανέβασε μία πολύ σέξι φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα της: «Φίλοι μου έρχεται Σαββατοκύριακο! Γιουπιιιιιιι… Μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός αυτές τις μέρες… το καλοκαίρι όμως είναι εδώ! Και το τρίπτυχο της επιτυχίας “Φίλοι μου έρχεται Σαββατοκύριακο! Γιουπιιιιιιι… Μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός αυτές τις μέρες… το καλοκαίρι όμως είναι εδώ! Και το τρίπτυχο της επιτυχίας: Καφεδάκι, Βιβλιαράκι, Μαυρισματάκι»

Φίλοι μου έρχεται Σαββατοκύριακο:-)Γιουπιιιιιιι…?? Μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός αυτές τις μέρες… το καλοκαίρι όμως είναι εδώ!? Και το τρίπτυχο της επιτυχίας ? •Καφεδάκι •Βιβλιαράκι •Μαυρισματάκι —————————— #summertime #tunning #relaxation #spon #φραπέ #weekendisnear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) στις