Η Ευαγγελία Αραβανή κατέχει επάξια μία θέση ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές τηλεοπτικές παρουσίες και σε κάθε της εμφάνιση κόβει τις ανάσες όσων την περιβάλλουν. Ωστόσο, την καρδιά της έχει κερδίσει πλέον ο Νίκος Οικονομόπουλος με το οποίο και δηλώνει πως είναι σε πολύ καλή φάση.

Πρόσφατα βρέθηκε στο πάρτι του Tlife, του site Τατιάνας Στεφανίδου και ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά, μίλησε και για μία λιγότερο ευχάριστη εμπειρία της, όταν την επηρέαζε συναισθηματικά η χαμηλή απόδοση του Dancing with the Stars, προκαλώντας της θλίψη. Με την ίδια να έχει αναλάβει για πρώτη φορά το show χορού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Δούκισσα Νομικού, εξομολογήθηκε ακόμη και πως ρώτησε τα αρμόδια στελέχη αν μπορούσε να διορθώσει κάτι η ίδια ώστε να βελτιωθούν τα νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα είπε: «Παρακολουθούσα τα νούμερα του Dancing και στενοχωριόμουν».

Να θυμίσουμε βέβαια πως από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό του Epsilon όπου και θα αναλάβει ένα νέο τηλεοπτικό project.