Ετοιμάζεται καινούργιος κύκλος της σειράς μυστηρίου


Ξεκίνησε από τις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις τηλεοπτικές οθόνες καταφέρνοντας να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Ευχάριστη λοιπόν εξέλιξη είναι η απόφαση να συνεχιστεί και να γίνει παραγωγή ενός νέου κύκλου… ενός νέου μυστηρίου.

Η σειρά «Έτερος Εγώ –Χαμένες Ψυχές» σε σενάριο-σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Άκη Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Βασίλη Ρίσβα, Κατερίνα Διδασκάλου, Σπύρο Παπαδόπουλο) ήταν η πρώτη σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή της COSMOTE TV.

Η συνδρομητική πλατφόρμα λοιπόν ενέκρινε την παραγωγή ενός ακόμα κύκλου της σειράς μυστηρίου με τον εκκεντρικό καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) να πρέπει να λύσει ένα ακόμα έγκλημα για να υπάρξει… κάθαρση! Αυτός είναι και ο τίτλος του καινούργιου κύκλου «Έτερος Εγώ- Κάθαρσις» και αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται το σενάριο από τον Σωτήρη Τσαφούλια.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο ώστε μέσα στην τρέχουσα σεζόν η «Κάθαρσις» να κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV.

www.newsit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!