Επική ατάκα Δαδακαρίδη: «Εάν έκανα ταινία ο Σλούκας θα ήταν το θύμα και ο Πρίντεζης ο εκτελεστής» – ΒΙΝΤΕΟ


Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης συμμετείχε στο AegeanBall Festival που διεξάγεται για ακόμη έναν χρόνο στη Σύρο. Στο τουρνουά συμμετέχουν σπουδαίοι αθλητές αλλά και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η είδηση του Σαββάτου ήταν η μεταγραφική «βόμβα» του Παναθηναϊκού, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Σε κάθε γωνιά του AegeanBall Festival, υπήρχε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV και απαντώντας σε ερώτηση του Βασίλη Σκουντή για την μετακίνηση του Έλληνα γκαρντ στον αιώνιο αντίπαλο, ανέφερε: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Οι αθλητές είναι επαγγελματίες. Εμείς είμαστε οπαδοί των ομάδων, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, είμαστε ερωτευμένοι με τις ομάδες μας. Πιο συναισθηματικοί. Καταλαβαίνω οι αθλητές είναι επαγγελματίες, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες γραμμές που δεν τις περνάς».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ερωτήθηκε για το ποιον ρόλο θα έδινε στον Γιώργο Πρίντεζη, και απάντησε με επική ατάκα. «Στον Πρίντεζη θα έδινα τον ρόλο του εκτελεστή, το θύμα θα ήταν ο Σλούκας» είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ξέσπασε σε γέλια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!