Ξανά στο πόστο του βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε κάνοντας χειρουργική επέμβαση.

Ο παρουσιαστής εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα, χωρίς κανείς να γνωρίζει κάτι, ενώ η περιπέτειά του έγινε γνωστή μετά από φωτογραφία που «ανέβασε» η Ελένη Τσολάκη που τον επισκέφθηκε.

«Μας έβλεπα από το σπίτι και είναι τόσο ωραία και δροσερή η εικόνα μας… Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση, για τα μηνύματα τα εκατοντάδες, για το ενδιαφέρον, για τη θετική ενέργεια που μου στείλατε», είπε ο Δημήτρης και, αναφερόμενος στο πρόβλημα που αντιμετώπισε αρκέστηκε να πει πως «ήταν κάτι πολύ απλό, τελείωσε, πάει, πάμε γι’ άλλα!».

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του συνεργάτη της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι «σε κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς ότι η υγεία δεν είναι αυτονόητη και ότι αν ο γιατρός μας πει πρέπει να κάνει αυτό, μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο αλλά πρέπει να το κάνουμε, δεν πρέπει να το προσπερνάμε».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο: