Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε οδηγούς και πεζούς στις Αχαρνές


Στην εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας που κατηγορείται για ληστείες οδηγών και πεζών στην περιοχή των Αχαρνών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν στο Μενίδι και τους Αμπελόκηπους, οκτώ άτομα που συμμετείχαν στην σπείρα που έκανε ληστείες… με κάθε πιθανό τρόπο!

Ακόμη, κατηγορείται και ένα άτομο, το οποίο βρίσκεται προφυλακισμένο για παρόμοια αδικήματα.

Πώς έκαναν τις ληστείες

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει συμμορία και με διάφορες μεθόδους, όπως εμπόδια στο οδόστρωμα, ανήλικα άτομα στη μέση του δρόμου, πρόφαση ότι θέλουν τσιγάρο, καθώς και ρίψη αντικειμένων, ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς φορτηγών και οδηγούς ταξί, ενώ στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας, τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα. Επίσης, διέπρατταν ληστείες σε βάρος επιβατών που περίμεναν σε στάση τρένων. ληστείες

Από την έως τώρα έρευνα, εξιχνιάστηκαν δεκαέξι περιπτώσεις ληστειών στην περιοχή των Αχαρνών. Σημειώνεται, ότι οι δράστες έχουν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!