Ενέδρα θανάτου σε 33χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της στην Κηφισιά


Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία στην Κηφισιά, αφού μια 33χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε εντοπίστηκε πυροβολημένη μέσα στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Δαγκλή στο νούμερο 33.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το πτώμα βρέθηκε «γαζωμένο» από τις σφαίρες. Η εκτέλεση φαίνεται πως έγινε την Τρίτη το βράδυ, και κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες της είχαν στήσει καρτέρι μέσα στο γκαράζ.

Τα τραύματα που φέρει φαίνεται να είναι από πυροβόλο όπλο, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού.
Απόπειρα δολοφονίας και το 2011

Όπως προκύπτει, αυτή ήταν η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Η πρώτη ήταν το 2011, όταν και ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, και είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Από τύχη είχε σωθεί τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο της όταν δυο άτομα την πυροβόλησαν μπαίνοντας στο ΙΧ αυτοκίνητό της. Η άτυχη δικηγόρος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και για ληστείες

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!