Ελληνικό Airplay Chart: Στο No. 1 ξανά οι ΜΕΛΙSSES – Νέα είσοδος από τον Νίκο Βέρτη


Η αγαπημένη επιτυχία «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES επιστρέφει στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart για 13η συνολικά εβδομάδα, ενώ παράλληλα επανέρχεται για έκτη εβδομάδα στην κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Μισή Καρδιά» σηματοδοτεί το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι για τις ΜΕΛΙSSES και το τέταρτο συνεχόμενο τραγούδι για τον Χρήστο Μάστορα που κυριαρχεί στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το σερί ξεκίνησε με το «Γιατί» που διένυσε 16 εβδομάδες στο Νο. 1 και συνεχίστηκε με το «Δεν Έχω Ιδέα» που παρέμεινε στο Νο. 1 επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες και το «Ένα Λεπτό», μία συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που συμπλήρωσε 19 διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Το «Μισή Καρδιά» έχουν γράψει μαζί οι ΜΕΛΙSSES και ο STAN Αντιπαριώτης.

Νέες είσοδοι

«Πόσο Με Πλήγωσες» – Νίκος Βέρτης (No. 13)

Στο Top 20 κάνει είσοδο για πρώτη φορά το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Πόσο Με Πλήγωσες».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει τη δυναμική πορεία του ενώ παραμένει σε τροχιά κορυφής η σπάνια και πραγματικά υπέροχη συνεργασία του με το Γάλλο συνάδελφό του Amir στο τραγούδι «Si on n’aime qu’une fois / Η Λέξη Σ’ Αγαπώ».

Έχοντας ταυτίσει με το όνομά του με τα ερωτικά τραγούδια, ο Νίκος Βέρτης δίνει τώρα τη σκυτάλη σε ένα νέο single με τίτλο «Πόσο Με Πλήγωσες».

Το αποτέλεσμα είναι ένα λεπταίσθητο ζεϊμπέκικο με μελαγχολικούς στίχους και λιτό και στιβαρό ρυθμό.

«Αχ Να Σε Ξέχναγα» – Onirama (No. 16)

Το single «Αχ Να Σε Ξέχναγα» των Onirama επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το πιο δυναμικό συγκρότημα παρουσίασε μία καινούργια μουσική πρόταση μετά την επιτυχία «Πού Ήσουν Χτες» που παρέμεινε για οκτώ συνεχόμενους μήνες στο Ελληνικό Airplay Chart.

Οι Onirama συνδυάζουν στον καμβά του «Αχ Να Σε Ξέχναγα» ελληνικά ηχοχρώματα χρησιμοποιώντας κρητική λύρα και ούτι, διατηρώντας συγχρόνως τη γνώριμη pop rock κουλτούρα τους.

Το «Αχ Να Σε Ξέχναγα» έχει βρεθεί ήδη 12 διαδοχικές εβδομάδες στην κατάταξη.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!