Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από Κων/νο Χριστοφόρου και ONE


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart με την επιτυχία «Χορεύω», που θυμίζει καλοκαίρι ακόμα και μέσα στη φθινοπωρινή αύρα του Οκτωβρίου.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν άλλη μορφή στα καλοκαίρια μας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έβαλε το αποτύπωμά του σε ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία και φως.

Το video clip του «Χορεύω» μεταφέρει στις οθόνες μας μοναδικές εικόνες και μαγευτικά τοπία γεμάτα χρώμα που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και την αέρινη αύρα του τραγουδιού.

Τη μουσική του «Χορεύω» έχουν γράψει ο Κριστιάν Εφραιμίδης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Σοφία Παπαβασιλείου.

Νέες είσοδοι

«Δύσκολα Τα Πράγματα» – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου feat. ONE (No. 19)

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεχίζει μαζί με τους ONE τη δυναμική πορεία του στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Μετά τη χορευτική επιτυχία «Billy Bam Bam», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και στην αγαπημένη δεκαετία του 1980 με όχημα το ακαταμάχητο τραγούδι «Δύσκολα Τα Πράγματα».

Το single συνοδεύεται από ένα υπέροχο video clip που μεταφέρει τους θεατές κατευθείαν στη χαρακτηριστική ατμόσφαιρα της εποχής των ’80s και μοιάζει σαν μια τρύπα στο χρόνο.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!