Ελληνίδα ηθοποιός: Όλοι οι σύντροφοί μου με έχουν απατήσει


Μπορεί να είναι διάσημη, πετυχημένη και όμορφη ωστόσο όπως εξομολογήθηκε η ίδια, δεν έχει γλιτώσει ούτε εκείνη την απιστία. Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά δεν έχει υπάρξει σύντροφός της που να μην της την έχει κάνει.

«Όλοι οι σύντροφοί μου με έχουν απατήσει. Τι νόμιζες; Ότι εμένα δεν θα μου συμβεί; Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Οι μισοί από αυτούς έπεφταν στα γόνατα μετά και ζητούσαν συγγνώμη. Οι άλλοι μισοί έλεγαν “έτσι είναι η ζωή”. Δεν το κρατούσα κρυφό όμως. Έλεγα στους φίλους μου “παιδιά, έχει γκόμενα, τι θα κάνω;». Περίεργο είδος οι άνδρες. Η αλήθεια είναι ότι τώρα δεν θα με ‘νοιαζε και πολύ. «Οκ, με απάτησε. So what;» είπε στο περιοδικό People η Θέμις Μπαζάκα και πρόσθεσε:

«Όταν γινόταν όμως, με ενοχλούσε. Έφευγα. Δεν μπορούσα να την συγχωρήσω την απιστία γιατί νόμιζα ότι είμαι μοναδική. Αλλά απ’ ότι φάνηκε, δεν ήμουν. Τώρα, είμαι σχεδόν δέκα χρόνια μόνη. Δεν υπάρχει πια, ένας άνδρας να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Και αυτοί που με ενδιέφεραν, είτε ήταν παντρεμένοι είτε είχαν σχέση, και εγώ, όταν βλέπω τέτοια πράγματα, γίνομαι καπνός. Να κάνω ότι μου έκαναν;».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!