“Ελα να φύγουμε γι’ αλλού” της Κλεονίκης Δεμίρη


“Ελα να φύγουμε γι’ αλλού” της Κλεονίκης Δεμίρη

Το νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική της Κλεονίκης Δεμίρη γυρίστηκε εν πλω και είναι πλημμυρισμένο με κέφι και όρεξη για ζωή!

Ένα music video που σκηνοθέτησε ο Φώτης Φωτόπουλος, μετά το “Για Πάντα Καλοκαίρι” έρχεται να μας ξεσηκώσει.

«To καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί το νέο latin τραγούδι μου σε  σκηνοθεσία του Φώτη Φωτόπουλου εύχομαι να σας διασκεδάσει όπως διασκέδασε κι εμάς και μας μετέφερε σε μαγικά νησιά με μια υπέροχη παρέα. Αποδράστε λοιπόν όπως μπορείτε! Αφήστε για λίγο ή για πολύ ό,τι σας βαραίνει και ζήστε σαν να είστε σε ένα εξωτικό νησί… Στο δρόμο, στην ταράτσα σας, στο σπίτι σας, στο σαλόνι σας, στο μπαλκόνι σας, στο χωριό σας, στην κοντινή πλατεία, στο καφενείο, στο αγαπημένο σας μπαρ, σε μια κοντινή παραλία…Ζήστε αυτό που λαχταρά πραγματικά η ψυχή σας! H δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε με όσα συμβαίνουν στις ζωές μας και στη ζωή των άλλων πόσες φορές δεν μας κάνει να λαχταρήσουμε μια μικρή απόδραση, έστω και με την πυξίδα του μυαλού. για ένα μεγάλο ταξίδι, σε ένα εξωτικό νησί, που θα μείνουμε εκεί καιρό… Το δικό μας νησί, όποιο και αν είναι αυτό, μπορεί να είναι παντού! Το δημιουργούμε όπου και να είμαστε, το ονειρευόμαστε και ναι, είναι εδώ, όπως και το καλοκαίρι! Γι’ αυτό σας καλώ να χορέψετε, να τραγουδήσετε, να αποδράσετε με το σύνθημα “Έλα να φύγουμε γι’ αλλού με την πυξίδα του μυαλού” κι ελπίζω να σας παρασύρει με το ρυθμό του!»  Κλεονίκη Δεμίρη

Το “Έλα να φύγουμε γι’ αλλού” κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες όπως Distrokid, Amazon & Spotify.

Οι καλοκαιρινές παραστάσεις “Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά!”

 

Το πάρτι θα συνεχιστεί αυτό το καλοκαίρι, σε μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, υπό τον τίτλο ”Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά” εμπνευσμένο από το τραγούδι της , σε ένα πρόγραμμα αισιόδοξο, εξωστρεφές και γεμάτο θετική ενέργεια.

Κορυτσά (30/7), ΜΙΚ φέστιβαλ

Πάρος (29/8), Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου

Ηράκλειο (2/9), Κηποθέατρο ”Μάνος Χατζιδάκις”

Παλαιό Φάληρο(4/9),”Φαληρικά”- Μπάτης

Χανιά, Φιλοθέη-Ψυχικό (οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα)

Λίγα λόγια για την Κλεονίκη Δεμίρη

Η Κλεονίκη Δεμίρη είναι μέλος της χορωδίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΡΤ) από το 2000 και υπήρξε μέλος της Χορωδίας του Ελληνικού Φεστιβάλ καθώς και του συνόλου Λυρικών Καλλιτεχνών του Παναγή Μπαρμπάτη.

Έχει τραγουδήσει σε όλη την Ελλάδα σε πληθώρα μουσικών φεστιβάλ, σε πολλές μουσικές σκηνές και θέατρα της Αθήνας με ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, καθώς επίσης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο θέατρο Βadminton και στο εξωτερικό (Παρίσι, Αμμάν της Ιορδανίας, Φλωρεντία, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Τίρανα, Σκόπια κ.α.). Συμμετείχε επίσης στην όπερα “Ορέστεια” του Γιάννη Ξενάκη στο Montpelier ως μια από τις τρεις κορυφαίες (Θέατρο “Opera Berlioz”). Έχει τραγουδήσει σε μουσικές εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση της ΕΡΤ.

Έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες: Νίκο Πλατύραχο, Σοφία Καμαγιάννη, Γιάννο Αιόλου, Βιργινία Καραγιώργου, Νίκο Πιτλόγλου, Γιώργο Κωνσταντινίδη, Γιώργο Καγιαλίκο, Δημήτρη Μαραμή, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Βασίλη Τσαμπρόπουλο. Έχει συνεργαστεί επίσης αρκετές φορές με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, με τους Τangarto Quintet, τoυς Athens Tango Εnsemble, την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, καθώς και με πολλά άλλα μουσικά σχήματα της Ελλάδας.

Έχει εμφανιστεί επί σκηνής με τους Διονύση Σαββόπουλο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μιρέλα Πάχου, Σοφία Παπάζογλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, κα.

Αρχές του 2020 κυκλοφόρησε το προσωπικό άλμπουμ, “Μαγική Συνταγή” από τις εκδόσεις ”Μετρονόμος” το οποίο απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από τον τύπο με το δικό της τραγούδι ”Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά” να ξεχωρίζει. Το 2021 τα τραγούδια ‘Ένα Πάρτυ Στην Πλατεία” και ”Για Πάντα Καλοκαίρι”. Το 2022 έχει προγραμματίσει μια σειρά από συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

“Έλα να φύγουμε γι’ αλλού”

Τραγούδι, στίχοι, μουσική: Κλεονίκη Δεμίρη
Ενορχήστρωση: Γιώργος Τσοκάνης
Παίζουν οι μουσικοί:
Πιάνο: Γιώργος Τσοκάνης
Κιθάρες: Νίκος Γκιόλιας
Τρομπέτα: Σπύρος Αρκούδης
Μπάσο: Σταύρος Καβαλλιεράτος
Τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης
Ηχογράφηση, μίξη: Δημήτρης Μουρλάς, Sierra Recordings
Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος, @Sweetspot Productions

Video credits
Σκηνοθεσία, μοντάζ: Φώτης Φωτόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Μπακάρα
Make up, hair styling: Δήμητρα Χρούτα
Back stage video και φωτογραφίες: Γιάννης Γεωργιουδάκης
Styling: Κλεονίκη Δεμίρη, Φώτης Φωτόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Κλεονίκη Δεμίρη

Το γύρισμα έγινε στο ιστιοπλοϊκό σκάφος KOALA VI της εταιρείας NAVALDI το οποίο με το γύρισμα του music video πραγματοποίησε το τελευταίο του ταξίδι όπως το γνώρισαν οι ελληνικές θάλασσες και πλέον ανακατασκευάζεται για να ξαναπάρει την μορφή που είχε το 1988, την χρoνιά που κατασκευάστηκε στην Ιταλία.

Ευχαριστούμε πολύ την ζυθοποιία ΝΗΣΟΣ , την εταιρεία ενοικίασης σκαφών NAVALDI και τον καπετάνιο Λεωνίδα Τσίτουρα για την πολύτιμη βοήθεια και την συμμετοχή του.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!