Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Πιασμένοι χέρι χέρι για αγορές με την κόρη της παρουσιάστριας, Βαλέρια


Σε γνωστό εμπορικό κέντρο βρέθηκαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος στα βόρεια προάστια. 

Το ζευγάρι έκανε τις νέες του αγορές λίγο πριν ξεκινήσει τις φετινές διακοπές στην Άνδρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγος της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO, το ζευγάρι περπατούσε χέρι χέρι, ενώ μαζί τους ήταν η κόρη της παρουσιάστριας, Βαλέρια Λάτσιου η οποία έχει πολύ τρυφερή σχέση με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους Μαρίνα η οποία σήμερα είναι 8 ετών. 

Η οικογένεια μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές οι οποίες ξεκινούν μετά το φινάλε της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για τη φετινή σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια του Mega σχολιάζοντας με τους συνεργάτες της τα σχέδια για το φετινό καλοκαίρι περιέγραψε την αντίδρασή της όταν μπήκε στη θάλασσα για το πρώτο της μπάνιο…

«Είμαι χαρούμενη γιατί ξέρω που ζω, στην πανέμορφή μας χώρα. Το Σαββατοκύριακο μπήκα στο νερό και ούρλιαζα, πρέπει να με άκουσαν όλοι. Έμπαινε ο κόσμος, γιατί είχε καλό καιρό. Είχε έρθει πολύς κόσμος στην ερημική μας παραλία, είχαν μπει όλοι, μόνο εγώ δεν έμπαινα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού:

Φωτογραφίες Papadakis Press/ Δημήτρης Πελέκης

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!