Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και όπως φαίνεται η παρουσιάστρια τον συμπαθεί πολύ και θέλει να τον βλέπει πιο συχνά και να τον γνωρίσει καλύτερα.

Ο ηθοποιός ενώ μίλησε για τη Μουρμούρα που πρωταγωνιστεί αλλά και για τη θεατρική παράσταση με τον Μάκη Παπαδημητρίου – η Ελένη ζήτησε να πάνε στην εκπομπή μαζί ως καλεσμένοι – ανέφερε ότι στις συνεντεύξεις δεν νιώθει πολύ βολικά. «Δεν ξέρω πως νιώθεις μέσα σου αλλά στο έξω σου είσαι πολύ χαλαρός», είπε η παρουσιάστρια με τον ηθοποιό να απαντά πως αυτή τη φορά και στην εκπομπή της νιώθει πολύ καλά (σ.σ. είναι η δεύτερη φορά που συναντάει τηλεοπτικά την Ελένη Μενεγάκη. Την πρώτη φορά είχε πάει καλεσμένος με την Νάντια Κοντογιώργη – το τηλεοπτικό του ζευγάρι στην Μουρμούρα).

«Δεν ήμουν χαλαρός στις πρώτες μου εμφανίσεις σε διάφορα πρωινάδικα. Με τον Λιάγκα ειδικά (…) με έστησε και λίγο στον τοίχο. Καλημέρισε δυο άλλους. Ξεκινήσαμε με γκολ από τα αποδυτήρια», είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου με την Ελένη να προσπαθεί να δικαιολογήσει τον παρουσιαστή.

Εν συνεχεία του ζήτησε να… «βάλει πλάτη» και του τόνισε ότι θέλει να τον ξαναδεί.

Δείτε το απόσπασμα